Ljiljana Vlašić Maršić počela je raditi slastice za pse prije 15 godina zato što je njezin ljubimac bio alergičan na slatkiše koji se mogu pronaći u trgovinama. Zbog toga je zasukala rukave i nabavila knjigu s receptima, a danas sama smišlja posebne slastice za prvu hrvatsku kuću prirodnih slastica za pse 'Vau torte'

Ljiljana Vlašić Maršić prava je majstorica u izradi psećih slastica kojima ljubimci jednostavno ne mogu odoljeti. Izrađuje sve od muffina do pita i sa sigurnošću tvrdi da su je izrada jednostavni, samo vam je potrebno malo volje i vremena.

Ako želite iznenaditi svoje pse, priuštite im tortu koja se može raditi od janjeće jetre, puretine ili piletine. U njima nema brašna niti jaja, samo meso i povrće koje se kuha, sjecka i zatim povezuje temeljcem.

>>Vau torte: Prva hrvatska slastičarnica za pse

Ne bih se igrala s orašastim plodovima, povrćem poput kelja ili zelja. Raspon namirnica koje psi smiju jesti je velik, ali u doziranim količinama, kaže Ljiljana i predlaže poluzimske vege kekse od mrkve, jabuke, cimeta s dodatkom žlice maslinovog ulja i meda.

Više o slasticama za pse pogledajte u prilogu InMagazina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju