Ljubav prema modi neke djevojčice naslijede od svih mama. Druge se pak same počnu zanimati za odijevanje i preoblačenje u atraktivne haljinice, cipelice i razne modne dodatke.

Galerija

Lea De Seine ima tek tri godine, ali već privlači pažnju svojim modnim stilom. Za to je zasigurno zaslužna njena majka i svjetski poznata manekenka Irina Shayk, koja ju odijeva u preslatke haljinice i outfite.

Djeca klana Kardashian-Jenner poziraju poput malih modela na Instagramu. Smisao za lijepo i modu isprva je pokazivala North West, kći Kim Kardashian i Kanyea Westa, a u posljednje vrijeme to čini i Stormi Webster, kći Kylie Jenner.

Male su šminkerice i kćeri slavnih pjevačica Cardi B i Pink, ali i princeza Charlotte, koja je već prava trendseterica. Kći Catherine Middleton odijeva tradicionalnije i klasičnije modne komade koji se uvijek rasprodaju u trgovinama nakon što se u njima pojavi na nekom svečanom događanju.

Kada se slavne mame nađu sa svojim kćerima pred objektivom fotoaparata, male šminkerice uvijek ih zasjene. Zavirite u našu fotogaleriju i provjerite zašto.

Male šmnkerice slavnih mama - 3
Stormi Webster, kći Kylie Jenner (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)