Najposebnije su blagdanske dekoracije one koje izradimo sami. Napraviti ih možete i s vješalicama koje samo treba dekorirati u blagdanskom ruhu.

 

Advent je počeo, ali još uvijek možete napraviti adventski kalendar s poklončićima po želji. Izraditi ga možete i pomoću običnih vješalica koje možete prekriti tkaninom s prigodnim motivom te na vješalicu (ili više njih) objesiti poklone. Lijepo će izgledati i obična drvena ili metalna vješalica na koju ćete pomoću sitnih kvačica objesiti male darove.

Vješalicu možete ukrasiti i s pomponima, mahovinom i češerima, kuglicama za jelku, a zašto ne biste od metalnih vješalica složili na zidu cijelu jelku? Vješalice jednostavno objesite jednu na drugu i pričvrstite ih uz zid selotejpom te ukrasite kuglicama ili drugim najdražim ukrasima za bor.

Slika nije dostupna Jelka jednorog: Ukras za vrh bora koji će "kupiti" i one koje odolijevaju mitskom biću

Ideje uz koje će božićna zvijezda postati još ljepši ukras doma 15 ideja uz koje će božićna zvijezda postati još ljepši ukras doma

Bit će to slatke i drugačije dekoracije za vaš dom koje će sigurno privući pažnju ukućana i gostiju. Ideje za blagdansko ukrašavanje doma s vješalicama pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju