Glumac Slavko Sobin mjesec dana boravio je u Pragu zbog posla i cijelo to vrijeme nije vidio svoje ljubimce, kujice Bubu i Maru. Kada se vratio kući, Buba i Mara nisu mogle doći k sebi od sreće, a kako su ga njegove ljubimice dočekale zabilježile su i kamere ukućana.

Slavko Sobin udomio je Bubu i Maru prije nekoliko godina i glumcu su njegova dva psa poput obitelji. Stoga mu nije bilo lako kada je zbog poslovnih obveza mjesec dana morao biti odvojen od njih i to je najduže što je Slavko bio razdvojen od svojih mezimica.

Kada se nakon mjesec dana provedenih u Pragu vratio doma, imao je što za doživjeti. Mara i Buba primijetile su ga već s balkona te su počele oduševljeno lajati i mahati repom. Kada je Slavko ušao u stan, otrčale su mu i zagrljaj ushićene od sreće što ga ponovno vide nakon toliko vremena.

Slavko je zatim iz hodnika došao u dnevnu sobu te sjeo na trosjed, a njegove dvije ljubimice nisu prestajale skakati po njemu, dok ih je on grlio i mazio. Trenuci neizmjerne sreće zabilježeni su i kamerom te je glumac na svom Instagramu objavio dvije video snimke koje su oduševile njegove pratitelje.

Pas mješanac 10 razloga zbog kojih su psi mješanci posebniji od čistokrvnih pasa

Stari pas Zahvalni "starčeki": Sedam razloga za udomljavanje starijeg psa

Nikad se duže nismo ne vidjeli. Je*ale su mi sve po spisku, napisao je Slavko Sobin uz video koji će raznježiti svakog ljubitelja pasa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju