U utorak je uz brojne poznate započela 25. jubilarna sezona modnog tjedna BIPA FASHION.HR

 Najznačajniji modni događaj sezone i ovog je puta oduševio posjetitelje spektakularnom modnom pistom i uzbudljivom revijom. Uz neodoljivo šarmantnu i chic kolekciju Roberta Severa započelo je slavljeničko izdanje BIPA FASHION.HR-a.

Pod pokroviteljstvom beauty brenda Noelle, Sever je publici prezentirao najbolje od svog prepoznatljivog dizajna i oduševio ljubitelje RS branda među kojima su se našli brojni poznati: Ana Begić Tahiri, Sanja Doležal, Kristina Šalinović, Antonija Stupar Jurkin, Tara Rosandić, Andrea Andrassy, Sonja Kovač, Tihana Harapin Zalepugin i brojni drugi. Iz prvog reda reviju je pratila i Severova muza po kojoj je kolekcija dobila naziv – Kristina Bangoura, a njegove nove modele među najpoznatijim manekenkama na pisti nosila je i Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model.

Blago koketirajući s nekim novim tendencijama, Sever je i dalje ostao vjeran svom stilu i estetici koju je lako prepoznati i koja se uklapa u viziju suvremene žene sa stavom. Među 60 odjevnih kombinacija, ovog se puta našla i manja selekcija muške odjeće, estetski složena sa ženskom linijom.

Blago koketirajući s nekim novim tendencijama, Sever je i dalje ostao vjeran svom stilu i estetici koju je lako prepoznati i koja se uklapa u viziju suvremene žene sa stavom. Među 60 odjevnih kombinacija ovog se puta našla i manja selekcija muške odjeće, estetski složena sa ženskom linijom.

Kolekcija od pregršt dnevnih kombinacija, čime se RS brand najviše i voli baviti, upotpunjena je upečatljivim kaputima u dvije linije – ženskoj i muškoj. Prepoznatljiv po složenim total lookovima na svakoj reviji i ove je sezone dizajner pripremio selekciju nakita, kruna, kapa, šalova i bandana marama te pokazao kako izgleda svakodnevna chic odjeća koja i ženama i muškarcima omogućava da tijekom cijelog dana izgledaju odlično.

Severova Kristina, kako je dizajner nazvao novu kolekciju po svojoj prijateljici i muzi Kristini Bangouri, fantastično je stylish od glave do pete, pomalo trendi no ipak drugačija i svoja, s dozom šika koji osvaja na prvu, strastvena u svemu što radi, emancipirana.

Uz ovacije publike, Robert Sever još je jednom pokazao da u paleti svojih kreacija ima za svaku ženu ponešto, bilo da ona njeguje poslovni, casual ili romantični vintage stil i na najbolji mogući način otvorio jubilarnu sezonu najvećeg tjedna mode, koji iz sezone u sezonu predstavlja najbolje od hrvatske mode.

Nakon početnog slavlja, 25. sezona BIPA FASHION.HR-a nastavlja se u srijedu revijama brandova: Anthony Avangard, Jamoi, Morana Krklec, PRICE ON REQUEST, Ivana Janjić i Klisab. I ove je sezone za frizure na modnoj pisti zadužen Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić, dok je službeni make-up sponzor L'Oreal sa Sašom Jokovićevim kao voditeljem make-up tima.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju