Među brojnim poznatim damama koje su došle na predstavljanje nove linije proizvoda dermokozmetičkog brenda Vichy pod nazivom 'Neovadiol' bila je i Zvončica Vučković. Jedna od naših najuspješnijih manekenki s najdužom karijerom vjerna je korisnica Vichy proizvoda koje koristi za brigu o svom izgledu

Zvončica Vučković iza sebe ima zavidnu manekensku karijeru koja traje već 40 godina.

Ovu Zagrepčanku 'otkrili' su još kao tinejdžericu, a zahvaljujući svom lijepom izgledu i visini bila je omiljeno lice slavnih svjetskih modnih dizajnera. Većinu svog života provela je živeći i radeći u inozemstvu.

Ni u 57. godini života ne posustaje i ne odbija poslovne ponude koje dobiva. Njezin zaštitni znak već dugo je sijeda kosa koju odbija obojati, a iz nje jednostavno pršti mladenački duh i elegancija.

Zvončica je još jedan svijetli primjer koji dokazuje da su najljepše žene upravo one koje svoje godine nose s ponosom, ali to ne znači da ne trebaju i dalje brinuti o svom izgledu.

Ona koristi proizvode brenda Vichy i svojim prisustvom uveličala je predstavljanje nove linije njihovih proizvoda 'Neovadiol'. U pitanju je nadomjesna kozmetika koja obnavlja mladenački izgled kože i djeluje na tri vidljive posljedice menopauze na koži: osjećaj gustoće, preoblikovane crte lica i blistavost tena.

Nadomjesni kompleks Neovadiol predstavlja novu generaciju kozmetike koja pažljivo odabranim aktivnim sastojcima uz dva proizvoda u obliku napredne obnavljajuće dnevne njege i naprednog obnavljajućeg koncentrata, koži vraća sjaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju