Iako su promjene u izgledu njezina lica bile očite, 25-godišnja manekenka Bella Hadid godinama je govorila kako se nije podvrgla nikakvim estetskim korekcijama.

Ljudi misle kako sam imala mnogo operacija. Znate što? Možemo skenirati moje lice kako biste vidjeli da nisam ništa radila, samouvjereno je izjavila 2018. godine u intervjuu za magazin InStyle.

Međutim, u međuvremenu je ipak odlučila priznati onu najočitiju. U intervjuu za Vogue objasnila je kako je imala 14 godina kada je operirala nos. Danas zbog toga žali.

Da sam barem zadržala nos svojih predaka. Mislim da bih se navikla na njega, kazala je.

I Tyra Banks dugo je skrivala svoju operaciju nosa da bi naposljetku u svojim memoarima pod nazivom "Perfect Is Boring" priznala da nije odoljela čarima estetske kirurgije na početku profesionalne manekenske karijere. Mogla sam normalno disati, ali odlučila sam se na operaciju zbog izgleda. Priznajem to. Osjećam da imam odgovornost reći istinu, kazala je Tyra.

Naravno, korekcija nosa osobna je stvar svakog pojedinca i mnogima je pomogla da se osjećaju bolje u svojoj koži. S druge strane, mnogi tvrde kako bismo ipak trebali prihvatiti svoje tijelo onakvo kakvo je ono prirodno, pogotovo zato što uvijek postoji mogućnost da rezultat nakon operacije ne bude onakav kakav smo očekivali.

U nastavku pogledajte fotografije drugih slavnih dama prije i poslije korekcije nosa te procijenite jesu li je uopće trebale.

 

Ariana Grande

Brie Larson

Jennifer Grey

Laura Bell Bundy

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju