Pandemija koronavirusa neke je dame nagnala da se posvete svojem zdravlju, počnu jesti više povrća i voća, piti više vode i baviti se nekom tjelesnom aktivnošću iz udobnosti vlastitog doma.

Galerija Neke slavne dame iskoristile su višak slobodnog vremena u karanteni za vježbanje Kelly Osbourne ugrađena je želučana premosnica te je izgubila gotovo 40 kilograma Rebel Wilson smršavjela je 35 kilograma +2 Adele je u dvije godine izgubila 45 kilograma

Rebel Wilson proglasila je 2020. godinu – godinom zdravlja i prije nego što se svijet suočio s pandemijom koronavirusa. Odlučila je poduzeti nešto u vezi viška kilograma.

Slika nije dostupna Na tanjuru za 10 minuta: Recept za kalorični doručak s kojim se mršavi

Australska glumica i komičarka unajmila je privatnog trenera, počela je redovito vježbati i jesti manje porcije hrane bogate bjelančevinama. Težak trud se isplatio te je skinula oko 35 kilograma.

Rebel Wilson smršavjela je 35 kilograma Rebel Wilson smršavjela je 35 kilograma (Foto: Guliver / Profimedia.hr)

Veliku transformaciju doživjela je i britanska pjevačica Adele kojoj je zdravlje također bio motiv da poduzme nešto po pitanju svojeg izgleda.

Žena hoda Pet do osam kilograma lakši: Jednostavan plan hodanja za gubitak jednog konfekcijskog broja

Adele je postala „ovisna“ o vježbanju, počela je dizati utege, trčati i baviti se raznovrsnom tjelesnom aktivnošću. U posljednje dvije godine izgubila je 45 kilograma.

Koje su sve slavne dame smršavjele u karanteni, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Adele je u dvije godine izgubila 45 kilograma Adele je u dvije godine izgubila 45 kilograma (Foto: Guliver / Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju