Slavne osobe često nas iznenade drastičnim promjenama frizure, a nerijetko nas njihove transformacije potaknu na razmišljanje da bismo i sami mogli napraviti neku promjenu s kosom.

Galerija Zendaya Zendaya Hailey Bieber +7 Kourtney Kardashian

I kod slavnih osoba i njihovih transformacija jedna frizura nema konkurenciju, a to je, naravno, omiljeni bob. No zvijezde ne mijenjaju samo boju kose, nego se odlučuju i za itekako primjetne promjene boje kose.

U svakom slučaju, zvjezdane transformacije i vama mogu biti izvor inspiracije i poticaj na promjenu.

Ako povratak s godišnjeg odmora i pripreme za novu jesensku sezonu želite obilježiti promjenom frizure, možda vas inspirira neka od pet zvijezda koje su svoju kosu mijenjale u 2023. godini.

Zendaya

Mlada glumica Zendaya 2023. godinu počela je šišanjem svoje duge kose. Frizura za koju se odlučila elegantni je bob pun volumena koji svakom njezinu izdanju donosi dozu glamura.

Zendaya Zendaya (Foto: Profimedia)

Hailey Bieber

Hailey Bieber također voli bob, kojem se vratila i u 2023. godini. S obzirom na to da njezini potezi ponukaju i druge na promjenu, nakon nje velik broj žena odlučio je skratiti kosu. Kada vidimo njezin bob, jasno nam je i zašto. Osim što izgleda šik, ova frizura nije zahtjevna za održavanje.

Hailey Bieber Hailey Bieber (Foto: Profimedia)

Kourtney Kardashian

Transformacija jedne od sestara Kardashian, svidjet će se svim onim damama koje bi rado mijenjale boju kose. Njezina promjena nije mogla proći neprimijećeno jer je u jednom trenutku iz smeđe prešla u plavu boju.

Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia)

Lily Allen

Lily Allen godinu je započela transformacijom koja je uključivala promjenu boje i frizure. Za sve dame koje razmišljaju o šiškama ovo je frizura koja im možda da vjetar u leđa.

Lily Allen Lily Allen (Foto: Profimedia)

Olivia Palermo

Olivia Palermo u 2023. godini odlučila je skratiti svoju dugu smeđu kosu.

Olivia Palermo Olivia Palermo (Foto: Profimedia)

Odlučila se za kratki, uglađeni bob koji joj stoji divno, a vas možda potakne da baš s njezinom fotografijom ušetate u svoj frizerski salon.

Koja im frizura bolje pristaje? 10 poznatih Hrvatica koje su drastično kratile kosu Bojana Gregorić Vejzović Franka Batelić Mirna Medaković +8 Zrinka Cvitešić

Vrijeme je za kratku kosu: 10 predobrih frizura zbog kojih ćete se poželjeti ošišati Ursula Corbero Bella Hadid Léa Seydoux +6 Alexa Demie

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju