Većina nas čizme s pravom svrstava u kategoriju jesensko-zimske obuće. Unatoč tome, poznate dame jedne čizme vole nositi čak i usred ljeta. Međutim, modni stručnjaci to smatraju velikim modnim gafom

Čizme brenda Ugg jedne su od onih komada obuće koju ili volite ili mrzite. Nema zlatne sredine kada su u pitanju ove popularne "ružne" čizme.

Na ulicama hrvatskih gradova viđamo ih isključivo tijekom jeseni, zime i pokojeg prohladnog proljetnog dana, ali ne i tijekom ljeta.

Taj potez pohvalili bi modni stručnjaci koji smatraju da se ove zimske čizme ne smiju nositi po ljeti, ali poznate dame ignoriraju njihovo pravilo da Uggsice jednostavno neprikladne i neprimjerene za to godišnje doba.

Lady Gaga u boravak na plaži voli uključiti i šetnje tijekom kojih nosi Uggsice, Kelly Rorbach nosila ih je u stankama snimanja filma "Baywatch" na vrlo visokim temperaturama, a Sienna Miller njima je upotpunjavala stajling za ljetne glazbene festivale.

Uggsice su tople i udobne čizme, a njihova glavna funkcija je održavanje topline stopala. Zaključak modnih stručnjaka je jednostavan – kada su temperature zraka toliko visoke da više ne možemo nositi ni traperice, ne bismo trebali nositi ni Uggsice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju