Iako puno manje neko prije, estetske operacije i dalje su tabu-tema u javnosti, a žene ne priznaju tako lako da su se podvrgnule nekom estetskom zahvatu.

Galerija Viktorija Rađa i Lejla Filipović Maja Šuput na počecima karijere Lejla Filipović +7 Lejla Filipović

Čak i među svjetskim zvijezdama, i dalje je velik broj onih koje ne žele govoriti o očitim korekcijama. No, s druge strane, tu su i dame kojima nije problem otvoreno razgovarati o zahvatima.

Kada su u pitanju slavne Hrvatice i estetski zahvati, pjevačica Ivana Banfić među prvima je javno priznala da je povećala grudi. Bila sam pionirka u tome, rekla je svojedobno za DNEVNIK.hr.

Povećanje grudi priznala je i pjevačica Maja Šuput. Napravila je to prije više od 15 godina i odmah o tome javno progovorila jer joj je, objasnila je, bilo smiješno lagati o nečemu tako očiglednom.

Maja Šuput na počecima karijere Maja Šuput na počecima karijere (Foto: Jakov Prkic/Cropix)

Da su se povrgnule estetskim korekcijama grudi, priznale su i Lana Klingor i Anica Kovač.

Lana je prošle godine na Instagramu otkrila i da je silikone koje je ugradila prije više od 20 godina odlučila zamijeniti novima.

Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad-tad potegnuti ovu temu pa bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo, i možda samim time pomognem nekome od vas ako imate neke dvojbe oko implantata u grudima.

Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ostavit ću za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim, napisala je lani Lana na društvenoj mreži uoči operacije.

Osim grudi, jedna je od najčešćih estetskih operacija i korekcija nosa, a među slavnim Hrvaticama koje su o njoj govorile javno su bivša misica Lejla Filipović i bivša atletičarka Blanka Vlašić.

Lejla Filipović Lejla Filipović (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

I Lejla je o operaciji, između ostalog, pisala na Instagramu. Odgovarajući svojedobno na pitanja pratitelja, napisala je kako nos nije operirala zbog devijacije septuma, nego isključivo iz estetskih razloga. Dodala je kako na operaciji nije dirana kost, nego je samo prednji dio sužen i podignut.

Devijacija septuma bio je razlog zbog kojeg je na operaciju otišla Blanka Vlašić, ali prigodu je iskoristila i da napravi izmjene u izgledu.

Ella Dvornik Pearce Ella Dvornik Pearce (Foto: Goran Mehkek/Cropix)

Influencerica Ella Dvornik Pearce o svojim zahvatima redovito otvoreno progovara na Instagramu. Tako je, između ostalog, priznala da su iza nje estetski zahvati kao što su korekcija nosa, zaleđivanje masnog tkiva i povećanje grudi. Svojim pratiteljima snimala se i za vrijeme primanja botoksa.

I na kraju, slavna Hrvatica koja je izrazila žaljenje zbog estetskog zahvata kojem se podvrgnula je Viktorija Rađa, koja je sa 17 godina odradila liposukciju koju danas više ne bi ponavljala.

Estetske korekcije ili majka priroda? Slavne žene koje poriču odlazak "pod nož" Blake Lively Kylie Jenner Bella Hadid +1 Nicole Kidman

Slavne Hrvatice koje su priznale estetske zahvate možete pogledati i u galeriji na početku teksta.

Ivana Banfić Ivana Banfić (Foto: Matija Habljak/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju