Zdrava i uravnotežena prehrana te redovita tjelovježba tajna su dobre figure brojnih slavnih dama iz javnih života. Ni ove poznate Hrvatice koje su smršavjele u posljednjih nekoliko godina u tome nisu iznimka.

Galerija Kolinda Grabar-Kitarović Vidljiva je razlika u figuri Kolinde Grabar-Kitarović Danijela Dvornik dugi se niz godina borila s viškom kilogramima +2 Ana Begić Tahiri

Danijela Dvornik dugi niz godina vodi bitku s kilogramima, a otkako je počela redovito vježbati i zdravije se hraniti, rezultati su itekako vidljivi.

Na svojem profilu na Instagramu rado dijeli savjete za vježbanje, ali i zdrave obroke temeljene na cjelovitim namirnicama.

Dalmatinka se ne odriče ni slatkog, ali prednost daje zasitnijim i zdravijim grickalicama – od orašastih plodova do tamne čokolade s visokim postotkom kakaa.

Danijela Dvornik dugi se niz godina borila s viškom kilogramima Danijela Dvornik dugi se niz godina borila s viškom kilogramima (Foto: Neja Markicevic / CROPIX / Tomislav Miletic / Pixsell)

Figuru je u posljednjih nekoliko godina stesala i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarević, koja je navodno bila na liposukcijskoj dijeti.

I fizički i psihički: Slavne žene koje su se preporodile nakon mršavljenja America Ferrera Jennifer Hudson Mo'Nique +2 Adele

Sedam poznatih osoba iz Hrvatske koje su skinule nekoliko konfekcijskih brojeva Poznate osobe koje su smršavile Poznate osobe koje su smršavile Poznate osobe koje su smršavile +4 Poznate osobe koje su smršavile

Riječ je o načinu prehrane temeljenom na konzumaciji bjelančevina i prirodnih izvora masti, a izbacivanju ugljikohidrata i šećera.

Koje su sve to slavne dame bile uspješne u gubitku kilograma, pogledajte u našoj fotogaleriji na početku ovoga teksta.

Ana Begić Tahiri Ana Begić Tahiri (Foto: Niksa Stipanicev / Srdjan Vrancic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju