Borba s kilogramima jedna je od najtežih. U današnje vrijeme svima nam je poznat recept za zdrav način života, ali ga je baš teško slijediti, posebno kad živimo sto na sat i teško pronalazimo slobodno vrijeme.

Galerija Poznate osobe koje su smršavile Poznate osobe koje su smršavile Poznate osobe koje su smršavile +4 Goran Navojec

Ubrzan način života, privatni i poslovni izazovi, djeca, manjak vremena, novca ili motivacije - razlozi su zbog kojih se ponekad malo zapustimo i zanemarimo svoje zdravlje.

Osim zdravlja, kilogrami utječu i na naš izgled, pa često gubimo samopouzdanje, tražimo razne (najčešće nezdrave) dijete. Svi ti problemi ne zaobilaze ni poznate osobe.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, glumica Ana Begić i poznati chef Mate Janković samo su neka od lica s domaće estrade koja su javno progovorila o borbi s viškom kilograma.

Mate Janković često ističe kako je hedonist koji baš voli uživati u životu, a s takvim načinom života dolaze i kilogrami. Delicije koje Mate sprema zasigurno ne idu u prilog zdravom načinu života.

Poznate osobe koje su smršavile Mate Janković (Foto: Marko Misevic/Mehkek/Cropix)

I bivša se predsjednica od samoga početka svojega mandata borila s kilogramima, a onda je tijekom pandemije promijenila način života i pohvalila se baš zavidnom linijom.

Grabar Kitarović u nekoliko je navrata javno spomenula kako je liposukcijska dijeta zaslužna za njezinu novu liniju te da je iz prehrane izbacila ugljikohidrate i nezdrave masti.

Poznate osobe koje su smršavile Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Ronald Golsic/Daniejl Bartolic/Cropix)

Poznato TV lice Dalibor Petko također je uspio skinuti kilograme i zadržati zavidnu liniju. Petko je jednom prilikom rekao kako ga je vaga natjerala da promijeni način života, jer je smatrao da ima previše kilograma za svoju visinu.

I fizički i psihički: Slavne žene koje su se preporodile nakon mršavljenja America Ferrera Jennifer Hudson Mo'Nique +2 Adele

Zavirite u našu galeriju na početku teksta i pogledajte koja su još poznata lica s domaće estrade uspjela skinuti kilograme i popraviti svoj način života.

Poznate osobe koje su smršavile Dalibor Petko (Foto: Boris Kovacevic/Tomislav Kristo/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju