Dobra frizura može dramatično promijeniti nečiji izgled, pa čak nas i pomladiti. Ne čudi stoga što mnoge dame pomno biraju svoju frizerku (ili frizera) te frizuru koje će nositi.

Galerija I Severina je isprobala šiške Šiške je nosila i Franka Batelić Ivana Vrdoljak Vanna +3 Lejla Filipović odlično izgleda sa i bez šiški

Zna to i Lana Jurčević koja je prije nekoliko dana iznenadila svoje obožavatelje promjenom imidža. Točnije, ošišala je šiške i dobila mnoštvo pohvala za svoj izgled.

Šiške se mogu razlikovati po duljini, obliku i gustoći. Želite li brzinski ukloniti nekoliko godina s lica, odrežite šiške, savjetuju hair stilisti.

Lana je osvježila svoj izgled s nešto dužim šiškama koje padaju preko obrva, ističu oči te lijepo zaokružuju lice.

Hrvatsku pjevačicu mnogi su zbog novog izgleda usporedili s američkom glumicom Meghan Fox, ali i talijanskom divom Monicom Bellucci u mlađim danima. 

Lana Jurčević prije nego što je odrezala šiške Lana Jurčević prije nego što je odrezala šiške (Foto: Tomislav Kristo/Cropix)

Da slavne dame uistinu izgledaju znatno drugačije s i bez šiški potvrđuju i fotografije u našoj fotogaleriji. Tko zna, možda nađete inspiraciju i za svoju sljedeću frizuru.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju