Bi li vam smetalo da vaša prijateljica prohoda s vašim bivšim dečkom? Biste li vi mogli biti s bivšim partnerom svoje prijateljice? U svijetu poznatih i slavnih to nije ništa čudno

1. Taylor Swift i Selena Gomez
U "dijeljenju" partnera s prijateljicama prednjači pop-zvijezda Taylor Swift koja je bila u vezi sa zvijezdom filmskog serijala "Sumrak" Taylorom Lautnerom nedugo nakon što je on prekinuo sa Selenom Gomez. Šuškalo se da mu je Taylor čak posvetila pjesmu.

2. Gigi Hadid i Taylor Swift
Taylor se voli družiti i sa supermodelima s kojima ima zajedničke bivše dečke. Pjevačica je hodala s pjevačem Joeom Jonasom. S Jonasom je svojevremeno bila i njezina prijateljica Gigi Hadid, a čini se da joj Taylor to nije zamjerila.

3. Taylor Swift i Cara Delevingne

Taylor Swift je i s Carom Delevingne povezana tako što su hodale s istim muškarcem. Riječ je Harryju Stilesu iz grupe One Direction, s kojim je Taylor bila 2012., a Cara 2013. godine. No, tko fućka Harryja, cure se druže i međusobno obasipaju pohvalama na društvenim mrežama.
 
4. Jennifer Aniston i Courteney Cox
Glumice za koje je poznato da su odavno bliske prijateljice i izvan filmskih setova, svojevremeno su hodale s pjevačem grupe Counting Crows Adamom Duritzom. Bilo je to tijekom devedesetih i prvo ga je osvojila Jennifer, a nakon nje Courteney.

5. Emma Roberts i Diana Agron
Zvijezda niza komedija i akcijskih filmova Emma Roberts i zvijezda serije "Glee" Diana Agron bile su u vezi s glumcem i manekenom Alexom Pettyferom. On je iskazao svoju ljubav Emmi tako što si je istetovirao njezine inicijale na prst, ali veza ipak nije potrajala. nije dugo potrajalo. Nakon toga šuškalo se o ozbiljnoj vezi Alexa i Diane, no i to je prošlost, ali njihovo prijateljstvo traje.

6. Drew Barrymore i Gwyneth Paltrow
Glumice vole istaknuti da su bliske prijateljice koje snimaju zajedničke selfieje. Malo tko se sjeća da su obje hodale s glumcem Lukeom Wilsonom. Drew je bila s njim potkraj devedesetih, a Gwyneth 2001. godine.

Bi li vam smetalo da prijateljica prohoda s vašim bivšim dečkom?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju