Iskusan vizažist može nevjerojatno promijeniti crte nečijeg lica. Pomoću šminke i s nešto vještine vizualno se može povećati oči i usne, smanjiti nos te istaknuti jagodice.

Galerija Sofia Vergara lijepo izgleda sa šminkom i bez nje Jennifer Lopez blista sa šminkom i bez nje i s 53 godine Adele sa šminkom i bez nje +6 I Hailey Bieber ulaže mnogo novca i truda u njegu kože

Slavne manekenke, glumice, pjevačice i reality zvijezde ulažu mnogo novca u svoj izgled, pa ne čudi što za crvene tepihe redovito unajmljuju profesionalne vizažiste koji ih šminkaju ovisno o trendovima i odabranoj večernjoj kreaciji.

No isto tako posvećuju mnogo pažnje i njezi kože te posvećuju dosta pažnje odabiru kvalitetne preparativne kozmetike kako bi zagladile bore i produžile mladolik izgled kože.

Jennifer Lopez blista sa šminkom i bez nje i s 53 godine Jennifer Lopez blista sa šminkom i bez nje i s 53 godine (Foto: Guliver / Profimedia.hr)

Da bi održala što ljepši izgled kože, Jennifer Lopez jede zdravu hranu, pije dosta vode, a izbjegava štetne navike poput pušenja i pretjeranog uživanja u alkoholnim pićima.

Uvijek nanosi kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom na lice, a kožu njeguje i prirodnim preparatima iz vlastite kolekcije na bazi maslinova ulja.

Kad nestane glamur: Slavne žene na odlasku iz Cannesa bez šminke, frizure i bajnih haljina Eva Longoria Bella Hadid Katherine Langford +4 Ashley Graham

30 slavnih žena bez trunke šminke, frizure, savjeta stilista i fotošopa Katie Holmes Elle Fanning Kaley Cuoco +28 Uma Thurman

Koje sve to dame pridaju mnogo pozornosti njezi lica te izgledaju podjednako dobro sa šminkom i bez nje, provjerite u fotogaleriji na početku ovoga teksta.

I Hailey Bieber ulaže mnogo novca i truda u njegu kože I Hailey Bieber ulaže mnogo novca i truda u njegu kože (Foto: Guliver / Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju