Alicia Keys na crvenom tepihu nagrada BET Awards pojavila se potpuno bez šminke. Prirodno izdanje lijepe pjevačice izazvalo je veliku pažnju javnosti, no Alicia nije jedina koja se 'usudila' učiniti ovaj hrabar potez

Trend objavljivanja fotografija potpuno prirodnog izgleda na društvenim mrežama, odnosno lica bez trunke šminke 'fura' sve veći broj slavnih žena, a među njima i naše zvijezde Nina Badrić, Indira Levak i Severina.

No, neke od njih potpuno golog lica 'usude' se doći na crveni tepih. Posljednja zvijezda koja je to učinila bila je Alicia Keys koja je na dodjelu nagrada BET Awards održanu prije tri dana u Los Angelesu došla bez imalo make up-a.

Tim povodom prisjetili smo se i drugih poznatih žena koje su se odvažile na crveni tepih kročiti bez trunke šminke. Među njima su i glumice Kate Walsh, Renee Zellweger i Tilda Swinton, a njihova gola lica pogledajte u foto galeriji. I druge slavne žene pokazale su svoje prirodno lice. Pogledajte i 10 glumica bez imalo šminke koje se ne srame pokazati prirodno lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju