Da fizičko savršenstvo ipak ne postoji te mu baš iz tog razloga ne bismo ni trebali težiti, svakodnevno dokazuju brojne slavne dame. I dok mnoge poznate žene odbijaju izaći u javnost bez šminke i frizure, Katie Holmes to će napraviti bez problema.

Galerija Katie Holmes Elle Fanning Kaley Cuoco +28 Uma Thurman

Ona se ubraja među rijetke slavne dame koje ne skrivaju svoje pravo lice, pa je tako često možemo vidjeti u maksimalno opuštenim izdanjima, bez trunke šminke i frizure.

Katie je još jedan dokaz da su i te dame sasvim normalne žene, sa svim nesavršenostima koje i mi imamo. Međutim, kada ih vidimo na crvenom tepihu, s besprijekornim make-upom i sređenom frizurom, skloni smo povjerovati kako su uistinu savršene.

Katie Holmes Katie Holmes (Foto: Getty Images/Profimedia/Guliver/CoverImages)

Naravno, savršenstvo ne postoji, pa se tako i one, poput milijuna žena diljem svijeta, ujutro bude s prištićima, podočnjacima, boricama i ostalim dosadnim "pojavama" kojih se svakodnevno pokušavamo riješiti uz pomoć šminke.

Mila Kunis također se ubraja među poznate žene koje ne skrivaju navedene nesavršenosti. Glumica se jednostavno njima ne zamara i u slobodno vrijeme gotovo da ne nosi šminku.

Mila Kunis Mila Kunis (Foto: Getty Images/Profimedia/Guliver/CoverImages)

U galeriji pogledajte kako druge slavne dame izgledaju na crvenom tepihu te u svakodnevnim situacijama kada ne nose šminku, nemaju frizuru i nisu sređene uz pomoć stilista.

Diane Kruger Diane Kruger (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju