Sigurno ponekad bacite oko na svoje fotografije iz tinejdžerskih dana, rane mladosti i zapitate se - kakva je to modna kombinacija? Nešto što je nekad imalo smisla, danas nas zabavlja.

Galerija Modna zdanja slavnih dama odličan su izvor modne inspiracije Tracee Ellis Ross Michelle Obama +7 Julia Roberts

Činjenica je da se naš stil mijenja s godinama, postupno ga gradimo dok ne dođemo do točke u kojoj smo zadovoljni, gdje je naša garderoba odraz nas samih.

S godinama dolaze i samopouzdanje i zrelost. Iza sebe često ostavljamo eksperimentiranje, barem ono u velikim količinama, i okrećemo se bezvremenskim klasicima s povremenim pomacima.

Dokaz da stil postaje sve bolji s godinama su i brojne slavne žene iznad 50 koje izgledaju sve bolje i bolje.

Stranica WhoWhatWear također je usmjerila pozornost prema slavnim damama starijima od 50 godina koje se u 2024. godini mogu uvrstiti na listu najbolje odjevenih slavnih žena.

Izdvojili su deset slavnih žena čiji su modni izbori uvijek vrijedni pažnje i koje itekako mogu biti izvor modne inspiracije.

Njihov popis najbolje odjevenih slavnih dama starijih od 50 godina donosimo u nastavku.

1. Tracee Ellis Ross

Tracee Ellis Ross kombinira zabavu s funkcionalnošću i definitivno se ne uklapa ni u kakve kalupe. Voli eksperimentirati s modom, a njezin rezultat uvijek je uspješan.

Tracee Ellis Ross Tracee Ellis Ross (Foto: Profimedia)

2. Michelle Obama

Bivša američka prva dama ljubiteljica je upečatljivih silueta i živih boja i ne boji se zabavljati kada je moda u pitanju.

Michelle Obama Michelle Obama (Foto: Profimedia)

3. Julia Roberts

Izdanja Julie Roberts, od onih glamuroznih za crveni tepih do šik svakodnevnih kombinacija, uvijek su odličan izvor modne inspiracije.

Julia Roberts Julia Roberts (Foto: Profimedia)

4. Gabrielle Union

Stil Gabrielle Union je sjajan. Voli elegantne komade i može poslužiti kao izvor inspiracije za svakodnevno odijevanje, ali i zabave.

Gabrielle Union Gabrielle Union (Foto: Profimedia)

5. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow je, piše WhoWhatWear, modna inspiracija za slaganje sofisticiranih modnih kombinacija.

Gwyneth Paltrow Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia)

6. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez definitivno ima stil o kojem se priča. Ona zna kako složiti kombinaciju koja će privući pozornost. Ne boji se eksprimentiranja.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

7. Taraji P. Henson

Taraji P. Henson rado nosi monokromatska izdanja, strukturirane siluete i elegantne kombinacije koje su sjajan izvor modne inspiracije.

Taraji P. Henson Taraji P. Henson (Foto: Profimedia)

8. Naomi Watts

Obilježja glumičinog stila su jednostavnost i elegancija, s dozom upečatljivosti. Ljubiteljica je provjerenih odjevnih kombinacija što će se posebno svidjeti ljubiteljicama klasike.

Naomi Watts Naomi Watts (Foto: Profimedia)

9. Demi Moore

Poput mnogih žena, i glumica Demi Moore rado se oslanja na jednostavnu paletu boja, posebno kada su u pitanju svakodnevna izdanja.

Demi Moore Demi Moore (Foto: Profimedia)

10. Kelly Rutherford

Kelly Rutherford privlači sve više i više pozornosti svojim sofisticiranim stilom i elegancijom, a posebno su zapažena bila njezina izdanja na nedavno održanom Tjednu visoke mode u Parizu.

Kelly Rutherford Kelly Rutherford (Foto: Profimedia)

12 spektakularnih izdanja: Slavne žene iznad 50 koje su u Cannesu ukrale svu pozornost Viola Davis (57) Uma Thurman (53) Cate Blanchett (54) +9 Catherine Zeta-Jones (53)

Kakve kraljice! Holivudske dive koje se ne srame pokazati svoje bore i sijedu kosu na crvenom tepihu Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 8 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 1 +4 Helen Mirren i Andie MacDowell u Cannesu 2022. godine - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju