Istraživači su ustanovili da se više od 50 posto parova barem jednom pomiri nakon prekida. Najčešći su motivi za prekid emotivna distanciranost, gubitak povjerenja, prevelike razlike u karakteru i nevjera. Međutim, bez obzira na jačinu motiva za prekid, čak 50 posto ljudi ima podvojene osjećaje o okončanju veze.

Galerija Jennifer Lopez i Ben Affleck Ben Affleck i Jennifer Lopez 2003. godine Jennifer Lopez i Marc Anthony +7 Marc Anthony dva puta se ženio za misicu Dayanaru Torres

Prema rezultatima brojnih istraživanja, vjera u promjenu ponašanja i navika koje su dovele do prekida najčešće nas tjera da bivšem damo još jednu šansu.

Izgleda da se upravo to dogodilo i Jennifer Lopez koja se nakon prekida zaruka s Alex Rodriguez vratila u naručje bivšeg zaručnika Bena Afflecka, a u isto vrijeme snimljena je i na ručku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem.

Ben Affleck i Jennifer Lopez 2003. godine Ben Affleck i Jennifer Lopez 2003. godine (Foto: Guliver Image)

Jennifer i Marc upoznali su se krajem 90-ih. Jednog dana bit ćeš moja žena, rekao joj je Marc prilikom prvog susreta. U to vrijeme J.Lo je bila u braku s prvim suprugom Ojanijem Noom, a nakon rastave bila je u kratkoj vezi s Marcom koja je pak završila zbog fatalnog Puff Daddyja.

Jennifer Lopez i Marc Anthony Jennifer Lopez i Marc Anthony (Foto: Guliver Image)

Čim je prekinula zaruke s Benom, Jennifer je utjehu potražila u Marcu. Vjenčala se za njega nekoliko mjeseci kasnije, na dan kada je sudbonosno da trebala izreći - Benu. Njihov brak naposljetku je završio razvodom, a povratam bivšem partneru definitivno se nije isplatio.

Jennifer se u međuvremenu opet zaručila za Bena Afflecka, a budućnost će pokazati je li povratak staroj ljubavi bio dobra ideja. 

Zavirite u galeriju i provjerite koje se još slavne dame vole vraćati bivšima.

Melanie Griffith dva puta se udavala za Dona Johnsona Melanie Griffith dva puta se udavala za Dona Johnsona (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju