Male modne nezgode događaju se i slavnim ženama, pa su tako iskusile i kako je to kada s odjeće i obuće zaborave skinuti etiketu. Tijekom svoje prve službene kraljevske turneje sa suprugom princem Harryjem Meghan Markle na crvenoj haljini ostala je vidljiva etiketa.

Kada su sletjeli u Kraljevinu Tonga, Meghan Markle i princ Harry fotografirani su na izlasku iz aviona, a Meghan je nosila lijepu crvenu haljinu midi dužine brenda Self Portrait. Meghan, koja je tada bila trudna s Archijem, nije ni primijetila da joj s ruba haljine visi etiketa, očito zaboravljena usred brojnih obveza i užurbanog tempa na turneji.

I Jennifer Lopez dogodio se modni gaf prilikom odlaska na modnu reviju u Veneciji, kada se na raskošnoj kreaciji modne kuće Dolce & Gabbana lako mogla primijetiti etiketa koja je ostala na plaštu.

Dogodi se svima, ali smije li i njima? Nezaboravni modni gafovi članica kraljevske obitelji Princeza Eugenie i priceza Beatrice na vjenčanju Catherine Middleton i princa Williama Princeza Beatrice i neslavni fascinator Philpa Traceyja Neslavni fascinator princeze Beatrice naposljetku je prodan na humantiranoj aukciji +10 Princeza Eugenie na vjenčanju Catherine Middleton i princa Williama

Lady Gagi je pak promakla etiketa na crvenom kostimu sa šarama, a Evi Longoriji ostala je etiketa na potplatu štikli koje je nosila kada je dobila zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu.

30 slavnih žena bez trunke šminke, frizure, savjeta stilista i fotošopa Katie Holmes Elle Fanning Kaley Cuoco +28 Uma Thurman

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju