Male modne nezgode događaju se i slavnim ženama, pa su tako iskusile i kako je to kada s odjeće i obuće zaborave skinuti etiketu. Tijekom svoje prve službene kraljevske turneje sa suprugom princem Harryjem Meghan Markle na crvenoj haljini ostala je vidljiva etiketa.

Galerija Meghan Markle ostala je etiketa na crvenoj haljini Meghan Markle ostala je etiketa na crvenoj haljini Meghan Markle ostala je etiketa na crvenoj haljini +3 Jennifer Lopez ostala je etiketa na kreaciji s potpisom kuće Dolce & Gabbana

Kada su sletjeli u Kraljevinu Tonga, Meghan Markle i princ Harry fotografirani su na izlasku iz aviona, a Meghan je nosila lijepu crvenu haljinu midi dužine brenda Self Portrait. Meghan, koja je tada bila trudna s Archijem, nije ni primijetila da joj s ruba haljine visi etiketa, očito zaboravljena usred brojnih obveza i užurbanog tempa na turneji.

Meghan Markle ostala je etiketa na crvenoj haljini Meghan Markle ostala je etiketa na crvenoj haljini (Foto: Guliver image)

I Jennifer Lopez dogodio se modni gaf prilikom odlaska na modnu reviju u Veneciji, kada se na raskošnoj kreaciji modne kuće Dolce & Gabbana lako mogla primijetiti etiketa koja je ostala na plaštu.

Dogodi se svima, ali smije li i njima? Nezaboravni modni gafovi članica kraljevske obitelji Princeza Eugenie i priceza Beatrice na vjenčanju Catherine Middleton i princa Williama Princeza Beatrice i neslavni fascinator Philpa Traceyja Neslavni fascinator princeze Beatrice naposljetku je prodan na humantiranoj aukciji +10 Princeza Eugenie na vjenčanju Catherine Middleton i princa Williama

Lady Gagi je pak promakla etiketa na crvenom kostimu sa šarama, a Evi Longoriji ostala je etiketa na potplatu štikli koje je nosila kada je dobila zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu.

Evi Longoriji ostala je etiketa na cipeli Evi Longoriji ostala je etiketa na cipeli (Foto: Profimedia)

30 slavnih žena bez trunke šminke, frizure, savjeta stilista i fotošopa Katie Holmes Elle Fanning Kaley Cuoco +28 Uma Thurman

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju