Male modne nezgode događaju se i slavnim ženama pa su tako iskusile i kako je to kada s odjeće i obuće zaborave skinuti etiketu. Tijekom svoje prve službene kraljevske turneje sa suprugom princem Harryjem, Meghan Markle na crvenoj haljini ostala je etiketa koja se vidjela.

Galerija Meghan Markle ostala je etiketa na crvenoj haljini Meghan Markle ostala je etiketa na crvenoj haljini Meghan Markle ostala je etiketa na crvenoj haljini +3 Jennifer Lopez ostala je etiketa na kreaciji s potpisom kuće Dolce & Gabbana

Kada su sletjeli u Kraljevinu Tonga Meghan Markle i princ Harry fotografirani su na izlasku iz aviona, a Meghan je nosila lijepu crvenu haljinu midi dužine brenda Self Portrait. Meghan, koja je tada bila trudna s Archijem, očito nije ni primijetila da joj s ruba haljine visi etiketa, očito zaboravljena usred brojnih obveza i užurbanog tempa na turneji.

Meghan Markle ostala je etiketa na crvenoj haljini Meghan Markle ostala je etiketa na crvenoj haljini (Foto: Guliver image)

I Jennifer Lopez dogodio se modni gaf prilikom odlaska na modnu reviju u Veneziji kada se na raskošnoj kreaciji modne kuće Dolce & Gabbana lako mogla primijetiti etiketa koja je ostala na plaštu.

Irina Shayk Usko, uže, preusko: Slavne žene koje su birale odjeću krivog konfekcijskog broja

Lady Gagi je pak promakla etiketa na crvenom kostimu sa šarama, a Evi Longoriji ostala je etiketa na potplatu štikli koje je nosila kada je dobila zvijezdu na Šetalištu slavnih u Hollywoodu.

Evi Longoriji ostala je etiketa na cipeli Evi Longoriji ostala je etiketa na cipeli (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju