Povećanju grudi i usnica te ubrizgavanju botoksa podvrgnule su se mnoge slavne dame, neke više, neke manje uspješno. Doznajte koje to zvijezde žale zbog svojih plastičnih operacija

1. Kim Kardashian
Reality zvijezda žali što je s ubrizgavanjem botoksa počela prerano, s nepunih 30 godina. Prvo ubrizgavanje botoksa bilo je prikazano u njenom reality showu "Keeping Up With the Kardashians" 2010. godine. Nekoliko dana nakon što je epizoda prikazana, Kim je progovorila o tome koliko je postupak bio bolan.

U showu se moglo vidjeti da imam masnice oko očiju nakon što je postupak završio, što je normalno, ali nisam se bila raspitala o nus pojavama pa sam bila izbezumljena. Botoks mi u tim godinama zaista nije trebao, iskrena je bila Kim.

'Povećanju grudi i usnica te ubrizgavanju botoksa podvrgnule su se mnoge slavne dame. Kim Kardashian i Victoria Beckham priznale su da su požalile zbog toga'

2. Tori Spelling
Zvijezda serije "Beverly Hills" priznala je da najviše žali zbog implatanata u grudima koje je stavila kad je bila mlađa.

Napravila sam operaciju grudi u ranim dvadesetima, a da sam znala da ona može utjecati na proizvodnju mlijeka u grudima, nikada ih ne bih povećala, rekla je Tori u emisiji "Good Morning America" 2011. godine dok je nosila treće dijete.

3. Tara Reid
Američka glumica je 2004. godine ugradila silikone zbog kojih su joj se na trbuhu stvorili neprivlačni nabori.

Trbuh mi se jako naborao i bio je jako ispupčen. Dobila sam kilu, veliko ispupčenje pokraj pupka. Zbog toga nisam mogla nositi bikini. Izgubila sam puno poslovnih prilika. Plastična operacija vjerojatno je najgluplja stvar koju sam ikad napravila, rekla je Tara u intervjuu za "Us Weekly" 20016. godine. Tara je 2006. izvadila silikone.

4. Gwyneth Paltrow
Oskarovka se jednom podvrgnula tretmanu botoksom, ali odlučna je u tome da neće to više nikada napraviti.

Vjerojatno sam probala sve. Bojala bih se odlaska pod nož, ali pitajte me kad mi bude 50. Pokušat ću sve osim botoksa. Neću više koristiti botoks jer sam izgledala šašavo, rekla je Gwyneth u intervjuu za časopis "Harper’s Bazaar". Pogledajte i 6 gotovo neprepoznatljivih glumica.

5. Denise Richards
Toliko mi se žurilo s 19 godina ugraditi silikone da se uopće nisam raspitala o kirurgu kod kojeg sam otišla te sam završila s većim implatantima nego što sam tražila, prisjetila se glumica u intervjuu za "Us Weekly". Poslije je otišla kod drugog kirurga kako bi joj korigirao grudi, ali on joj je ugradio još veće silikone. Provjerite i čije dijelove lica i tijela Hrvatice najviše traže kod plastičnog kirurga.

6. Lisa Rinna
Glumica je početkom karijere ubrizgala Juvéderm injekcije kako bi povećala usnice, ali kasnije ih je odlučila smanjiti.

Prije 25 godina povećala sam usnice pomoću silikona. Najgluplja stvar koju možete napraviti s 24 godine. Zato sam prije nekoliko godina otišla doktoru da izvadi što je moguće više silikona jer su mi usnice postale bljak, priznala je Lisa u emisiji "Today show" 2013. godine.

7. Victoria Beckham

Bivša pop zvijezda priznala je da je plastična operacija, kojom je 1999. godine značajno povećala grudi jedna od njezinih najvećih grešaka.

Nemojte raditi gluposti s grudima. Nijekala sam prije tolik o godina, ali to je bio glup potez i znak nesigurnosti. Umjesto toga slavite ono što imate, izjavila je Victoria za "Vogue". Prvi put je grudi smanjila 2009.- godine, a drugi put 2011. nakon rođenja kćerkice Harper Seven čime se vratila na svoju originalnu veličinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju