Svaki dan kućni ljubimci uljepšavaju nam život, a u društvu svojih pasa, mačaka, pa i magaraca uživaju i brojne slavne osobe.

Galerija Kaia Gerber sa svojim psićem Demi Moore sa svoja dva psa Heidi Klum i Tom Kaulitz sa svojim psima +12 David Beckham sa svojim psima

Možda najneobičnijeg kućnog ljubimca među slavnima ima Arnold Schwarzenegger. Magarica Lulu je slavnom glumcu poput člana obitelji pa je pušta i da jede s njim u kuhinji, čime je Schwarzenegger osvojio brojne simpatije.

David Beckham obožava svoje pse, kao i njegov sin Romeo, koji se s jednim od njih fotografirao držeći ga u naručju i ljubeći – prizor od kojeg se rastopiš!

Romeo Beckham s psom Romeo Beckham s psom (Foto: Profimedia)

Ni Sharon Stone, Lily Collins, Nicole Kidman, Demi Moore, Courteney Cox, Reese Witherspoon i Robbie Williams ne mogu zamisliti život bez svojih krznenih mezimaca koji im, nema sumnje, uljepšavaju život i svakodnevnicu.

Njihova veličanstva: 10 pasmina pasa čija ljepota uvijek izaziva divljenje Štene bernskog planinskog psa Zlatni retriver Labrador retriver +2 Doga

Izgled vara: Pet pasmina koje izgledaju strašno, a zapravo su prave maze +0 Štene boksera

Fotografije slavnih osoba i njihovih kućnih ljubimaca zbog kojih će vam postati toplo oko srca pogledajte u galeriji na početku teksta.

Lily Collins sa svojim psom Lily Collins sa svojim psom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju