Proslavljeni američki glumac, 82-godišnji Al Pacino jedan je od najvećih holivudskih zavodnika. Ljubio je mnoge kolegice, a među njima je bila i Diane Keaton, s kojom je glumio u legendarnoj filmskoj trilogiji Kum redatelja Francisa Forda Coppole.

Njihova veza s prekidima je trajala desetak godina. Keaton oduvijek je govorila da brak nije za nju, ali priznala je kako je samo Pacina željela odvesti pred oltar. Postavila mu je konačan brak ili prekid. Glumac se nije želio obvezati na prvu opciju, pa je njihovoj vezi konačno došao kraj nakon završetka snimanja posljednjeg dijela Kuma.

To što nikad nisam bila u braku nije najgora tragedija. Mislim da nisam bila praktična. Imala sam neku ludu ideju o tome što znači biti zaljubljen, a sada vidim što je zapravo potrebno za uspjeh veze - realna spoznaja da zajedno činite dobar tim. Pacino je bio još manje realističan od mene. Mislim da zapravo i nije bio toliko zainteresiran za nas i vjerujem da dug brak za njega ne bi bio lagan, kazala je glumica koja je Ala nazvala jedinim nedostižnim i neuhvatljivim muškarcem u njezinu životu.

Rupert Friend i Aimee Mullins zajedno su 10 godina Slavni glumac zaljubio se u ženu bez nogu i pokazao što je to prava ljubav

Ann-Margret Olsson i Elvis Presley - 5 Žena koju je Elvis volio više nego Priscillu: "Da je ostao s njom, život bi mu drugačije završio"

Pacino je svoj stav o braku objasnio u jednom intervjuu: Bio sam u dugim vezama koje su bile poput braka. Žao mi je što to moram reći, ali brak je stanje uma, a ne ugovor. Kada razmišljam o zakonu i braku, zapitam se kako smo policiju upleli u to. Za mene je brak povezan s mojom idejom predanosti, a predanost je stvar emocije.

Brak nikada nije zanimao ni njegova kolegu Benicija del Tora. Kada ga je jedan novinar upitao hoće li se ikada oženiti, ovaj iskreni miljenik žena ispalio je kao iz topa: Zašto bih se ženio? Samo zato da se mogu razvesti?

Vjenčani prsten nikad se nije našao ni na ruci Johna Cusacka. U pet riječi ili manje, recite mi zašto se nikad niste oženili, upitao je slavnog glumca novinar magazina Elle.

Mogu to reći u sedam riječi: 'Društvo mi neće govoriti što da radim', odgovorio mu je Cusack.

I Leonardo DiCaprio uvijek ima spreman odgovor na pitanje hoće li se ikada oženiti. Ne možete predvidjeti brak. Ne možete ga planirati. Dogodit će se kad se dogodi, kazao je Leonardo u razgovoru za magazin Parade.

Prije nekoliko godina dao je gotovo identičan odgovor jednom drugom mediju: Brak će se dogoditi kad se dogodi. Gledajte, pustit ću da se stvari odvijaju prirodno.

Korisnici društvenih mreža vole se šaliti na račun Leonardova ljubavnog života pa su tako izračunali da slavni glumac više ne hoda sa djevojkama starijim od 25 godina. Uistinu, popis mlađahnih ljepotica u njegovu životu (uglavnom manekenki) poprilično je dugačak, a svaki put kad se njegova partnerica nađe u drugoj polovici dvadesetih, Leonardo je zamijeni - mlađom. 

Prije nekoliko dana potvrđeno je kako je Leonardo prekinuo 4-godišnhu vezu s manekenkom Camilom Morrone koja je, usput rečeno, u lipnju proslavila 25. rođendan.

U galeriji pogledajte još slavnih muškaraca koji se nikada nisu ženili i ne pomišljaju na brak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju