Iako slavne osobe i stabilne, dugogodišnje veze i brakovi najčešće ne idu ruku pod ruku, dugi i sretni brakovi postoje i u ovom svijetu. Između ostalog, među slavnim glumcima, sportašima, pjevačima ima i onih koji su svoje ljubavi upoznali još u srednjoj školi. Izdvojili smo sedam takvih parova među kojima je ljubav planula još u srednjoškolskim klupama, a vole se i danas.

1. Bono i Ali Stewart

Pjevač popularne grupe U2 svoju je buduću suprugu Ali Stewart upoznao kada su oboje pohađali istu školu u Dublinu. Vjenčali su se 21. kolovoza 1982. kada je Bono imao 22, a Ali 21 godinu. Njihova priča teče i dalje, a zajedno imaju četvero djece.

2. Jon Bon Jovi i Dorothea Hurley

Par se upoznao u srednjoj školi, a vjenčali su se u tajnosti 1989. godine. Tijekom zaustavljanja u Los Angelesu za vrijeme turneje njegova benda, pjevač je svoju srednjoškolsku ljubav odveo u Las Vegas i vjenčali se u jednoj od tamošnjih kapelica. Zajedno imaju četvero djece, kćer i tri sina.

3. LeBron James i Savannah Brinson

Američki košarkaš i njegova supruga pohađali su istu srednju školu u Akronu u američkoj saveznoj državi Ohio. Dugogodišnju vezu okrunili su brakom 2013. godine. Imaju troje djece.

4. Jeff Daniels i Kathleen Treado

Američki glumac poznat po ulozi u komediji "Glup i gluplji" suprugu je upoznao u srednjoj školi u Michiganu. Vjenčali su se 1979. godine kada je glumac imao 24 godine i u braku su dobili troje djece.

5. LL Cool J i Simone Smith

Pjevač, glumac i voditelj svoju je buduću suprugu upoznao kada su oboje bili tinejdžeri. Vjenčali su se 1995. godine i imaju četvero djece.

6. Ron Howard i Cheryl Alley

Poznati filmski redatelj, koji je između ostalog dobio nagradu Oscar za režiju za film "Genijalni um", suprugu je upoznao u srednjoj školi, a postoji priča da je sa svojom djevojkom provodio toliko vremena da su mu roditelji na kraju dopustili da se viđaju dva puta tjedno. Njihova ljubav okrunjena je brakom 1975. godine kada je on ima 21, a ona 22 godine. Imaju četvero djece.

7. Snoop Dogg i Shante Taylor

Ovaj par dokaz je da svaka veza ima dobre i loše faze. Calvin Cordozar Broadus, danas poznatiji kao Snoop Dog, svoju suprugu upoznao je u srednjoj školi. Vjenčali su se 1997. godine, a onda rastali 2004. Međutim, uskoro su odlučili svojoj ljubavi dati još jednu šansu i 2008. godine obnovili su zavjete. Imaju troje djece.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju