Sinovi nekih poznatih glumaca i glazbenika dobro su poznati javnosti pa je tako česta tema i njihova fizička sličnost sa slavnim očevima. No ima i onih sinova koji nisu toliko u centru medijske pozornosti i za koje možda još niste ni čuli, a ni znali da su vrlo zgodni.

Galerija Landon Barker sin je Travisa Barkera Landon Barker sin je Travisa Barkera Landon Barker s tatom Travisom Barkerom i pomajkom Kourtney Kardashian +9 Landon Barker je sin Travisa Barkera

Jedan od najzgodnijih mladih nasljednika svakako je Landon Barker, sin glazbenika Travisa Barkera, bubnjara rock-sastava Blink-182. Lijepe crte lice, plave oči i crna kosa čine 20-godišnjeg Landona pravim melemom za oči, no taj mladić nije samo lijepo lice.

Landon Barker s tatom Travisom Barkerom i pomajkom Kourtney Kardashian Landon Barker s tatom Travisom Barkerom i pomajkom Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia)

I Landon se, poput tate, bavi glazbom te je prošle godine održao svoju prvu veću gažu u Los Angelesu i izbacio singl "Friends With Your EX", zaraznog pop-punk zvuka s početka 2000-ih godina, koji jako podsjeća na zvuk benda Blink-182, što potvrđuje da mladi Landon slijedi stope svoga oca. U spotu za pjesmu pojavljuje se i njegova djevojka, zvijezda TikToka Charli D'Amelio.

Landonova je majka američka glumica i model Shanna Moakler, a pomajka Kourtney Kardashian, s kojom se Travis Barker vjenčao lani te imaju dvomjesečnog sina Rockyja.

Očevim glumačkim koracima krenuo je i Alain-Fabien Delon, sin legendarnog francuskog glumca Alaina Delona, kao i sin oskarovca Jeremyja Ironsa, Max Irons, zvijezda špijunske serije "Condor".

Alain-Fabien Delon sin je Alaina Delona Alain-Fabien Delon sin je Alaina Delona (Foto: Profimedia)

Pozornost javnosti sve više privlače i sinovi Piercea Brosnana, Paris i Dylan, koji iako obojica rade kao modeli, su prilično samozatajni. Kliknite na galeriju na početku teksta i uživajte u fotografijama manje poznatih zgodnih sinova slavnih glumaca i glazbenika.

Pierce Brosnan sa sinovima Parisom i Dylanom Pierce Brosnan sa sinovima Parisom i Dylanom (Foto: Profimedia)

Trey Smith sin je Willa Smitha i Sheree Zampino Trey Smith sin je Willa Smitha i Sheree Zampino (Foto: Profimedia)

Odabrale ste najzgodnijeg slavnog muškarca u 2023. i on je stvarno... mljac! Henry Cavill - 1 Henry Cavill - 2 Henry Cavill - 3 +3 Henry Cavill - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju