Slavni muškarci ne mijenjaju frizure u mjeri u kojoj to rade dame iz zabavne industrije. Bez obzira na to, i među njima se uvijek nađe favorita za najbolju, ali i za najgoru frizuru.

Galerija Rod Stewart Andre Agassi Donald Trump +8 Russell Brand

Danas se bavimo onima iz potonje kategorije. Među njima je glumac i glazbenik Jared Leto. Ovaj 50-godišnjak jedan je od onih slavnih muškaraca koji su tijekom karijere imali uistinu mnogo stilskih promjena.

Neke od njih bile su rezultat spremanja za uloge, a neke isključivo njegov odabir, poput ove frizure iz emo-faze, koju Jaredove obožavateljice često proglašavaju najgorom.

Jared Leto Jared Leto (Foto: Profimedia)

Kakav bi to bio popis najgorih frizura bez barem jedne fudbalerke? Jednu od najgorih imao je Billy Ray Cyrus. Američki country-pjevač proslavio se 1992. godine debitantskim albumom Some Gave All, na kojem se nalazio njegov najveći hit Achy Breaky Heart.

Billy Ray Cyrus Billy Ray Cyrus (Foto: Guliver Image)

I dok su mnogi slavni muškarci u prvoj polovici 90-ih polako odustajali od fudbalerki, Billy je ponosno nosio svoju. Obožavateljice mu to ipak nisu zamjerile, a možda nisu ni primjećivale frizuru s obzirom na to da je Billy volio nastupati u oskudnim majicama koje su razotkrivale njegove mišiće.

Billy Ray Cyrus Billy Ray Cyrus (Foto: Guliver Image)

Ankete

(8979) Je li vam frizura na muškarcu važna u kontekstu fizičke privlačnosti?

rezultati povratak glasova321
rezultati

Glazbenu scenu na kraju 1990-ih i početku 2000-ih obilježili su boy-bendovi. Jedan do najpopularnijih bio je i *NSYNC, u kojem je pjevao Justin Timberlake. Njegova frizura s početka karijere i danas je predmet šala na društvenim mrežama, pa se tako u pojedinim internetskim krugovima odmah zna što su to Justinovi rezanci.

Rezanci Justina Timberlakea Rezanci Justina Timberlakea (Foto: Profimedia)

Frizura britanskog premijera i bivšeg londonskog gradonačelnika Borisa Johnsona jedna je od najkomentiranijih proteklih godina, s dobrim razlogom. I dok jedni smatraju kako bi osoba na njegovoj poziciji ipak trebala malo pripaziti na svoju kosu uoči javnih pojavljivanja, ima i onih kojima njegova nonšalantna izdanja uopće ne smetaju.

Boris Johnson Boris Johnson (Foto: Guliver Image)

Zavirite u galeriju, pogledajte tko se još našao na popisu slavnih muškaraca s najgorim frizurama svih vremena i potom u anketi glasajte za onog koji po vašem mišljenju stvarno zaslužuje tu titulu.

Ankete

(8980) Najgoru frizuru svih vremena ima...

rezultati povratak glasova584
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju