Slavni muškarci ne mijenjaju frizure u mjeri u kojoj to rade dame iz zabavne industrije. Bez obzira na to, i među njima se uvijek nađe favorita za najbolju, ali i za najgoru frizuru.

Danas se bavimo onima iz potonje kategorije. Među njima je glumac i glazbenik Jared Leto. Ovaj 50-godišnjak jedan je od onih slavnih muškaraca koji su tijekom karijere imali uistinu mnogo stilskih promjena.

Neke od njih bile su rezultat spremanja za uloge, a neke isključivo njegov odabir, poput ove frizure iz emo-faze, koju Jaredove obožavateljice često proglašavaju najgorom.

Kakav bi to bio popis najgorih frizura bez barem jedne fudbalerke? Jednu od najgorih imao je Billy Ray Cyrus. Američki country-pjevač proslavio se 1992. godine debitantskim albumom Some Gave All, na kojem se nalazio njegov najveći hit Achy Breaky Heart.

I dok su mnogi slavni muškarci u prvoj polovici 90-ih polako odustajali od fudbalerki, Billy je ponosno nosio svoju. Obožavateljice mu to ipak nisu zamjerile, a možda nisu ni primjećivale frizuru s obzirom na to da je Billy volio nastupati u oskudnim majicama koje su razotkrivale njegove mišiće.

Je li vam frizura na muškarcu važna u kontekstu fizičke privlačnosti?

glasova:

Glazbenu scenu na kraju 1990-ih i početku 2000-ih obilježili su boy-bendovi. Jedan do najpopularnijih bio je i *NSYNC, u kojem je pjevao Justin Timberlake. Njegova frizura s početka karijere i danas je predmet šala na društvenim mrežama, pa se tako u pojedinim internetskim krugovima odmah zna što su to Justinovi rezanci.

Frizura britanskog premijera i bivšeg londonskog gradonačelnika Borisa Johnsona jedna je od najkomentiranijih proteklih godina, s dobrim razlogom. I dok jedni smatraju kako bi osoba na njegovoj poziciji ipak trebala malo pripaziti na svoju kosu uoči javnih pojavljivanja, ima i onih kojima njegova nonšalantna izdanja uopće ne smetaju.

Zavirite u galeriju, pogledajte tko se još našao na popisu slavnih muškaraca s najgorim frizurama svih vremena i potom u anketi glasajte za onog koji po vašem mišljenju stvarno zaslužuje tu titulu.

Najgoru frizuru svih vremena ima...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju