Da je u ljetnim radostima najbolje uživati u društvu prijateljica dokazuju tri atraktivne djevojke u bikinijima s osječke plaže Copacabane

Ne diči se popularna osječka plaža Copacabana, zvana i Kopika, samo zgodnim, mišićavim Osječanima koji se ondje kupaju. Ima ondje i prezgodnih Osječanki koje su na gradskom kupalištu pronašle osvježenje od vrućina i visokih temperatura.

U moru ljudi koji se ovih dana kupaju na Copacabani smještenoj na lijevoj obali rijeke Drave zamijetili smo tri atraktivne prijateljice koje se na osječkom 'moru' odlično zabavljaju. Nismo mogli ne primijetiti i da sve tri imaju fantastične linije te tetovaže. Dvije plavuše za kupanje su odabrale bikinije klasičnog kroja gaćica dok je crnka prošetala u odvažnijem modelu, tangama.

Ove tri prijateljice sigurno bi rado vidjela i Copacabana u Rio de Janeiro kao i još jednu preplanulu kupačicu s istog kupališta. Ova crnokosa dama za ljetne radosti na rijeci Dravi izabrala je bikini na crno bijele pruge te je također pokazala super fit tijelo. Može li bolja reklama za popularnu osječku Copacabanu od ovih četiri bikini ljepotica?

U foto galeriji pogledajte i druge zgodne Slavonke koje guštaju u ljetnim radostima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju