Za osobe rođene u periodu od 21. ožujka do 19. travnja u horoskopskom znaku ovna lijepe se svakakvi epiteti i stereotipi.

Jesu li uistinu onakvi kako se priča? Pročitajte u tekstu, a potom dajte svoj sud u našoj anketi.

Ovnovi vole riskirati

Horoskopski ovnovi ne boje se riskirati i preuzeti kontrolu nad situacijom. Ne plaše se niti kada je u pitanju neka teška situacija jer znaju da će rezultati biti vrijedni svog uloženog truda. Uvijek su spremni i za avanture, a u tome ih motivira želja za novim iskustvima.

Ovnovi su tvrdoglavi

Ovnovi su baš zato iznimno tvrdoglavi. Kada si nešto zacrtaju, moraju to ostvariti i teško ćete im promijeniti mišljenje.

Ovnovi su impulzivni

Znate sve one pustolovine na koje su horoskopski ovnovi otišli tijekom svojeg života? Rijetko što je od toga bilo (detaljno) isplanirano. Oni vole odlučiti i krenuti u vrlo kratkom periodu bez previše analiza i filozofiranja. Uzbuđenje i iznenađenje na putu je ono što ih privlači.

Ovnovi su „djeca“ u duši

Horoskopski ovnovi su vrlo spontani, a njihov znatiželjni duh čini ih vječno mladima. Ne čudi stoga što im često govore da su „djeca u duši“.

Nestrpljivi su

Oni ne vole čekati, nikoga i nizašto. Najbolje vrijeme da poduzmu bilo koji korak je sada i ovdje.

Darežljivi su prijatelji

Ovnovi su zaštitnički nastrojeni prema svojoj obitelji i prijateljima. Vrlo su darežljivi sa svojim vremenom i novcem kada su u pitanju njihovi najmiliji.

Kakvi su horoskopski ovnovi?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju