Uoči i tijekom najljepšeg blagdanskog perioda, koji obiluje raznim proslavama i okupljanjima, šljokice postaju ultimativni hit.

Galerija Šljokice su neizostavan dio slavljeničkog prosinca, a Mango ima udobnu i šik opciju Dolčevita i hlače sa šljokicama iz Manga su šik i udobna kombinacija za blagdane Dolčevita i hlače sa šljokicama iz Manga +3 Cijena dolčevite je 39,99 eura i dolazi u veličinama od XXS do XXL

Prosinačka slavlja su, naime, savršena prilika da zablistamo u šljokicama. Mnoge dame upravo period godine pred nama koriste kao priliku za odjenuti šljokičaste komade koje inače i ne nose.

Naravno, šljokice se mogu nositi i tijekom ostatka godine i kombinirati u raznim prigodama. Bitno je samo pronaći komad u kojem se osjećate ugodno i lijepo, a jedna od opcija može biti i šljokičasti komplet iz Manga koji izgleda lijepo i ugodno, kao jedna od najudobnijih party kombinacija koje smo vidjeli.

Dolčevita i hlače sa šljokicama iz Manga su šik i udobna kombinacija za blagdane Dolčevita i hlače sa šljokicama iz Manga su šik i udobna kombinacija za blagdane (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Gornji dio kombinacije čini dolčevita sa šljokicama ravnog dizajna, s dugim rukavima. Dolčevita ima i mali otvor na leđima te kopčanje na stražnjoj strani vrata.

Donji dio kombinacije čine duge zvonolike hlače prekrivene šljokicama, s elastičnim pojasom koji ih čini udobnima poput pidžame ili trenirke.

Naravno, vi možete kupiti samo hlače ili samo dolčevitu i kombinirati ih na razne načine. Cijena dolčevite je 39,99 eura i dolazi u veličinama od XXS do XXL, a hlače koštaju 49,99 eura i dolaze u veličinama od XS do XL. Oba odjevna komada dio su Mangove kolekcije za zabave i događanja.

I mi je želimo: Jakna iz H&M-a s mašnicama i šljokicama koju svi žele imati za slavljenički prosinac Jakna s mašnama i šljokicama iz H&M-a - 3 Jakna s mašnama i šljokicama iz H&M-a - 1 Jakna s mašnama i šljokicama iz H&M-a +4 Jakna s mašnama i šljokicama iz H&M-a

Za proslave, ali i za svaki dan: 15 komada sa šljokicama već od 10 eura Šljokice su neizostavan dio slavljeničkog prosinca Reserved, 17,99 eura Mango, 49,99 eura +12 Na-kd, 62,97 eura

Ako vas zanimaju savjeti stilista Marka Grubnića kako nositi šljokice, pogledajte epizodu videoserijala Dreskod u nastavku.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju