Švedski brend H&M ima novu blagdansku kolekciju inspiriranu načinom na koji se muški modni komadi mogu spektakularno osmisliti i za žene.

Galerija Jakna s mašnama i šljokicama iz H&M-a - 3 Jakna s mašnama i šljokicama iz H&M-a - 1 Jakna s mašnama i šljokicama iz H&M-a +4 Jakna s mašnama i šljokicama iz H&M-a

Kolekcjiu krase dugačke i vitke siluete, drapirani detalji te romantični stil sa smokingom, odijelima inspiriranim smokingom i večernjim haljinama.

Svakom komadu dodatni šarm daju velike mašne, volani te svjetlucavi elementi, a upravo su mašne i šljokice razlog zbog kojeg nam je za oko zapela jedna jakna iz ove kolekcije.

Jakna s mašnama i šljokicama iz H&M-a Jakna s mašnama i šljokicama iz H&M-a (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o kratko,j šljokicama prekrivenoj jakni koja ima okrugli izrez, duge rukave i vrpce koje se vežu u efektne mašne na prednjem dijelu.

Jakna dolazi u veličinama od XS od 4XL, a osim u crnoj, dostupna je i u bijeloj boji s crnim mašnama. Cijena jakne je 37,99 eura i trenutno je, barem u webshopu, rasprodana.

Osim crne, postoji i bijela verzija jakne Osim crne, postoji i bijela verzija jakne (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ta činjenica vjerojato neće zaustavit one najupornije da pokušaju doći do vlastitog primjerka, a ako se to dogodi bez imalo sumnje u ormaru ćete imati komad stvoren za slavljeničke dane pred nama.

Za proslave, ali i za svaki dan: 15 komada sa šljokicama već od 10 eura Šljokice su neizostavan dio slavljeničkog prosinca Reserved, 17,99 eura Mango, 49,99 eura +12 Na-kd, 62,97 eura

Baš, baš dobra! Suknja Sanje Musić Milanović podiže svaku kombinaciju Sanja Musić Milanović Premijera predstave Moji tužni monstrumi Premijera predstave Moji tužni monstrumi +0 Premijera predstave Moji tužni monstrumi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju