Omiljena skupina prijatelja vratila se na mjesto na kojem je sve započelo, na set serije koja 17 godina od prestanka prikazivanja i dalje ima milijune obožavatelja diljem svijeta.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer i njihovi gosti okupili su se kako bi razgovarali o svemu, od audicija za seriju do toga jesu li Ross i Rachel stvarno bili na pauzi.

Ove i druge teme dio su specijala naziva "Ona u kojoj su ponovno zajedno" (The One Where They Get Back Together) koji će premijerno biti prikazan 27. svbinja, a tjedan prije premijere HBO Max objavio je trailer koji daje malo bolji uvid u ono što očekuje gledatelje.

U isječku vidimo povratak slavne šestorke na set serije koja je obilježila njihove živote, a Jennifer Aniston ima pitanje koje će mnogi postaviti na dan prikazivanja - gdje je kutija s maramicama?

Slika nije dostupna Ništa ne otkriva, ali pun emocija: Pogledajte prvi trailer za veliki povratak "Prijatelja"

U isječku vidimo da će se ekipa prisjećati popularnih scena iz serije, ali i uspjeha koji im se zbog nje dogodio.

Sjećam se da sam jednom gledao vijesti i na televiziji je bila snimka svih naših kuća iz zraka. I sjećam se da sam to gledao i rekao si - krov mi je neuredan, našalio se Matt LeBlanc.

Prošli tjedan HBO Max objavio je i kratku najavu u kojoj legendarna skupina zajedno hoda dok u pozadini svira instrumental naslovne pjesme serije "I'll Be There for You" grupe The Rembrandts.

Slika nije dostupna Za manje od 125 kuna: Tko bi želio provesti dan u replici stanova iz serije "Prijatelji"?

Najavljeno je i da će se u specijalu pojaviti brojni slavni gosti, i to ne samo oni koji su se pojavljivali u seriji poput Reese Witherspoon, Toma Sellecka, Maggie Wheeler i Elliota Goulda. Gledatelji mogu očekivati pojavljivanja drugih velikih imena poput Lady Gage, Mindy Kaling i Justina Biebera.

Dok čekamo izlazak cijelog specijala, uživajte u 2 minute i 10 sekundi najave.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju