Eklektičan dizajn, vrhunske funkcije i eksplozija boja novih SMEG kuhinjskih robota

I vaša kuhinja može postati scena kulinarske umjetnosti - uz SMEG kuhinjske robote. Oni su više od običnih miksera - oni su elegantni, funkcionalni i dizajnerski osviješteni pomoćnici koji preoblikuju vaše kulinarske vještine i olakšavaju pripremu omiljenih jela i slastica. Uz talijanski dizajn Mattea Bazzicalupa i Raffaelle Mangiarottija (deepdesign), ovi kuhinjski roboti spajaju estetiku i učinkovitost, pružajući širok spektar boja i impresivnih funkcija.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

Kuhanje je zabava i umjetnost!

Bilo da pripremate kolač za uz druženje, mirisni domaći kruh ili jedinstvene mesne okruglice po tajnom receptu, SMEG kuhinjski robot iz linije "50's" osvojiti će vas svojim oblim linijama i živopisnim bojama. Osim što odražavaju kreativni duh i strast prema kuhanju, ovi roboti kombiniraju dizajn i funkcionalnost s nezamjenjivim SMEG stilom ostavljajući da jedina granica u vašoj kuhinji bude vaša kreativnost.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

Tako zgodan, tako sposoban

Robustan, otporan i učinkovit, SMEG kuhinjski robot postiže savršenstvo zahvaljujući svojoj eklektičnosti. S 10 stupnjeva brzine, funkcijom Smooth Start i planetarnim rotacijskim kretanjem, ovaj robot miješa sastojke do savršenstva u posudi od nehrđajućeg čelika zapremnine impresivnih 4,8l. Plosnata pjenjača omogućuje rad s najgušćim smjesama, dok kuka za tijesto brine o dizanim tijestima poput kruha, brioša ili pizze.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

SMEG kuhinjski robot dolazi s 4 dodatna pribora za valjanje tijesta, rezanje fettuccina, tagliolinija i špageta, omogućujući vam da raspirite svoju maštu i pripremite svoje omiljene, a možda i neke nove recepte. Za još više kreacija i samostalnosti u kuhinji tu je brojni dodatni pribor poput seta valjaka i rezača tjestenine, seta za mljevenje mesa, seta ribeža… Kako kuhate, polako ćete otkrivati sve mogućnosti!

Dostupan u tri verzije, SMEG kuhinjski robot nudi nevjerojatnu paletu boja i stilskih kombinacija za vašu kuhinju. Bez obzira odaberete li model s tijelom od nehrđajućeg čelika, staklenom posudom ili cijelim tijelom u raznim bojama, ovaj robot će obogatit će vaš kulinarski prostor!

PR PR Foto: PR

Jednostavnost u prvom planu

SMEG kuhinjski roboti ne samo da usavršavaju vaše recepte, već i preobražavaju kuhinju. Njihova harmonija oblika, originalnih boja i vrhunskih funkcija čini ih neizbježnim dodatkom za svakog kuhara koji dijeli strast prema kreaciji ukusnih i vizualno privlačnih jela. Oslobodite svoju kreativnost i transformirajte svoju kuhinju uz SMEG.

SMEG kuhinjske robote, zajedno s ostalim vrhunskim SMEG proizvodima, možete pronaći u GEMMA B&D showroomu na Prisavlju u Zagrebu i kod GEMMA B&D renomiranih prodajnih partnera. Posjetite ih i otkrijte spoj talijanske elegancije, vrhunskog dizajna i funkcionalnosti – jer vaša kuhinja nikada nije bila tako elegantna i praktična! Informirajte se na linku. 

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju