Roditeljstvo je jedan od najvećih izazova u životu. Neki roditelji misle da samo njihova djeca stvaraju probleme i (velike) nestašluke, no kada vide ovih 12 fotografija bit će im jasno da se svaki roditelj suočava s takvim izazovima

Mama blogerica Ilana Wiles otvorila je Instagram račun pod nazivom 'Problemi prosječnog roditelja' na kojem se skupljaju urnebesne fotografije djece i njihovih roditelja u raznoraznim situacijama.

Pogledajte 12 fotografija roditeljskih 'muka' kojima ćete se od srca nasmijati

'Nadam se da će se drugi roditelji pronaći u ovim fotografijama, osjetiti da su u dobrom društvu i pronaći zabavu u našim svakodnevnim izazovima. Odgajanje djeteta uvijek pokušavam učiniti zabavnim, a roditelji to i trebaju', izjavila je Ilana Wiles za Huffington Post.

Ima tu svega, od djece koja leže na podu i vire kroz dno vrata kupaonice dok su roditelji unutra, neuspjelog pokušaja tate da jutarnju kavu popije u miru do mame koja sjedi u kafiću i pravi se da djeca koja se tuku na podu nisu njezina. Uglavnom, scene s kojima se može poistovjetiti svaki roditelj.

Pogledajte 12 fotografija roditeljskih 'muka' kojima ćete se od srca nasmijati. Jer život s neodoljivim malim 'vragolanima' zaista se s ničime ne može usporediti...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju