Iako se tada možda čine ozbiljnima, postoje svađe koje to zapravo baš i nisu. Nakon nekog vremena većina parova shvati koliko su te male svađe smiješne, luckaste i besmislene. Donosimo 10 smiješnih svađa koje su se barem jednom dogodile u svakoj vezi

Smiješne svađe koje je svaki par barem jednom vodio najčešće su bile vezane uz:

1. Daljinski upravljač te mijenjanje TV programa i volumena
Brojne svađe započele su promjenom TV kanala. Ili pak s preglasnim ili pretihim gledanjem televizije. No, već idući dan rijetko tko se sjeća koji ste program gledali večer prije.

U tom trenutku se možda čine vrlo bitnima, ali ove svađe su zapravo vrlo smiješne i besmislene

2. Gledanje serija i filmova bez partnera
Kada se dogovor da zajedno gledate određenu seriju prekrši, onda zna doći i do poprilično smiješne svađe jer je zapravo riječ o nečemu što ipak nije od toliko velike važnosti.

3. Brzinu hodanja tijekom šetnji
Šetnja i brzo hodanje dva su vrlo različita pojma, ali često jedan od partnera toga nije svjestan te takvo hodanje zna naživcirati drugog partnera, i onda zna doći do nepotrebne svađe.

4. Pojedene ostatke hrane
Pojesti ostatke omiljene hrane partnera nije nimalo dobra ideja, pogotovo ako je to napravljeno poskrivećki dok se partner nada kako će ga doma dočekati omiljeno jelo.

5. Ostavljanje odjeće po cijelom domu
Odjeći je mjesto ili u ormaru ili u košari za rublje, ali nerijetko se dogodi da jedan od partnera ostavi komad odjeće na nekom drugom mjestu u domu i onda to bude povod za svađu. Saznajte i koji je glavni uzrok svađa u vezama i brakovima.

Riječ je o svađama koje se u potpunosti mogu izbjeći, ali često to tako baš i ne bude

6. Objavljivanje "nesavršenih" fotografija
Jedan partner izgleda odlično na fotografiji, drugi baš i ne, ali fotografija ipak bude objavljena. U vrijeme društvenih mreža ovaj potez provjereno uzrokuje brojne svađe parova.

7. Dogovaranje kod čije obitelji se ide na ručak
Ponekad se ovakvo dogovaranje pretvori čak i u svađanje. Iako ovo nikad nije zabavan dogovor, riječ je samo o ručku – o odluci koju ne bi trebalo biti baš tako teško donijeti.

8. Zvonjenje alarma i njegovo stalno odgađanje
Alarm zvoni, jedan se partner treba probuditi, ali odgađa alarm i tako nekoliko puta. No drugi partner nema obaveza i ne treba još ustati, ali ga alarm počinje živcirati. Naravno da će tada doći do svađe.

9. "Pravilni" način vožnje
Kada su oba partnera vozači, onda se često njihova mišljenja o "pravilnom" načinu vožnje znaju razlikovati, a "pametovanje" jednog partnera drugome u takvim situacijama samo može pogoršati stvar.

10. Čitanje ili ignoriranje uputa
Jedan partner smatra kako je čitanje uputa prije započinjanja nekog zadatka bitno, dok drugi smatra kako ono nije potrebno jer je sve već jasno i jer on sve već zna. No puno je bolje potrošiti vrijeme na čitanje uputa nego na svađanje oko toga što prvo trebate učiniti. Provjerite i 5 najgorih svađa koje mogu prekinuti svaku vezu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju