Lijepo osjenčati te maksimalno naglasiti i otvoriti oči mala je umjetnost za koju treba prakse. No make up artistica Mari Maria otkrila je genijalan trik koji će i žene s najmanje iskustva u par sekundi pretvoriti u majstorice šminkanja

Da biste znali lijepo osjenčati oči te maksimalno naglasili i otvorili pogled nije potrebno mučiti se i provoditi sati i sate pred ogledalom da biste svladali tu tehniku.

'Make up artistica Mari Maria otkrila je genijalan trik koji će i žene s najmanje iskustva u par sekundi pretvoriti u majstorice šminkanja, a sve što vam je potrebno je žlica'

Mlada make up profesionalka Mari Maria čija je stranica Makeup Mari Maria na Facebooku dosad skupila 1.754.484 lajkova objavila je videu u kojem se pokazala kako uz pomoć žlice napraviti savršenu liniju na oku koja će izgledati kao da ju je povukla profesionalna šminkerica.

Mari Maria u videu je žlicom prekrila oko te koristeći make up kistić smeđim sjenilom povukla zakrivljenu crtu na gornjem kapku. Liniju je završila laganim 'repićem' uvijenim prema gore. Kapak je našminkala jednobojnim zlatnim sjenilom, a ova metoda, naravno, može se koristiti kod svih nijansi sjenila.

Mari Maria pokazala je i kako si ručkom žlice možete pomoći povući ravnu crtu za konturiranje lica – jednostavno prislonite žlicu uz jagodice i pomoću kistića nanesite puder.

U videu pogledajte način šminkanja pomoću žlice vizažistice Mari Marie.
 

 

The Power of spoons!

Posted by Best of Makeup on 6. veljače 2016

 

Žlicom se možete poslužiti i kod drugih beauty trikova. Donosimo 5 genijalnih savjeta za proljepšavanje s običnom žlicom za juhu.

Majstorica šminkanja Mari Maria pomoću šminke na svom licu zaista zna napraviti čudo. Pogledajte transformaciju šminkom koja je skupile milijune lajkova.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju