Nourish, Clear i Glow tri su nježna šećerna pilinga prirodnog porijekla koje je po prvi puta predstavio laboratoriji L’Oréal Paris. Svojom teksturom njeguju i dubinski čiste kožu ostavljajući je glatkom, pročišćenom, elastičnom i nahranjenom

Galerija L’Oréal Paris sugar scrubs L’Oréal Paris sugar scrubs - 3 L’Oréal Paris sugar scrubs - 2 +0 L’Oréal Paris, Smooth sugar nourish scrub šećerni piling za glatku i nahranjenu kožu s maslacem od kakaa Laboratoriji L’Oréal Paris je po prvi puta predstavio tri šećerna pilinga prirodnog porijekla koja dubinski njeguju kožu čineći je glatkom, pročišćenom, elastičnom i nahranjenom, a zbog nježne teksture pogodni su za lice i usne.

Smooth sugar nourish scrub

Šećerni piling za glatku i nahranjenu kožu s maslacem od kakaa naziva smooth sugar nourish scrub spoj je tri vrste šećera, a namijenjen je poboljšanju elastičnosti kože.

Piling sadrži dragocjene sastojke za njegu kože, a to su maslac od kakaa koji je bogat esencijalnim masnim kiselinama za ublažavanje suhoće, kokosovo ulje bogato lipidima koje štiti površinski sloj dok su zrna kakaa zaslužna za uklanjanje mrtvih stanica i glatku kožu.

Smooth sugar clear scrub

Tri šećerna pilinga prirodnog porijekla dubinski njeguju kožu čineći je glatkom, pročišćenom, elastičnom i nahranjenom

Šećerni piling za glatku i pročišćenu kožu sa sjemenkama kivija naziva smooth sugar clear scrub,a uz tri vrste šećera sadrži specijalne prirodne sastojke koji pomažu u čišćenju kože. Osim kivija koji smanjuje vidljivost mitesera i daje glatkoću sadrži, esencijalno ulje paprene metvice  djeluje umirujuće, a za smanjenu vidljivost nepravilnosti zaslužno je ulje od limunske trave koje omogućava čišćenje kože.

Lagana gel tekstura ugodnog mirisa pruža jedinstveni užitak u čišćenju kože uz učinkovito zagrijavanje kojim se koža intenzivnije čisti.

Smooth sugar glow scrub

Šećerni piling za glatku i blistavu kožu lica sa sjemenkama grožđa naziva smooth sugar scrub omogućava trenutnu blistavu i glatku kožu.

Piling sadrži tri vrste šećera i specijalne prirodne sastojke koji utječu na ljepši, svježiji izgled tena, a to su ulje od sjemenki grožđa obogaćeno vitaminom E za ujednačen ten, ulje monoi prirodni sastojak za hidrataciju kože koje je poznato po svojstvu zaštite prirodnog sjaja i svježine kože, te acai prah koji nježnim djelovanjem daje glatku površinu kože. Nakon tjedan dana korištenja tekstura kože je ujednačenija, a ten sjajniji.

Savjeti za upotrebu:

Piling nanesite prstima na čistu i suhu kožu te uz dodatak tople vode nježno utrljajte kružnim pokretima u lice izbjegavajući područje oko očiju. Nakon što se šećer rastopi, isperite toplom vodom. Piling je preporučljivo koristiti tri puta tjedno, a djeluje i na usne tako da im daje zaglađeni izgled.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju