Požurite na CrnoJaje.hr i pokrenite promjenu u svome životu uz naše super ponude mršavljenja po cijeloj Hrvatskoj!

Dođite u oazu dobrih emocija u Figurella centre u Zagrebu i Zadru! Ova ekskluzivna ponuda za oblikovanje tijela, vraćanja tonusa i učvršćivanje kože te efektivan gubitak kilograma je SAMO JEDNOM GODIŠNJE U PRODAJI i SAMO NA CrnoJaje.hr! Izaberite između START PAKETA od 35 ili PREMIUM PAKETA od 47 tretmana mršavljenja uz čak 80% popusta!

Premium paket uključuje 47 tretmana i to 21 vježbanja u termofiziološkoj kupoli + 21 tretman suhih ozonskih kupki + 5 anticelulitnih ili antiageing tretmana Icoone aparatom uz EXTRA POGODNOSTI: 50% popusta na test intolerancije na hranu + besplatna analiza figure i savjeti nutricionista o zdravoj prehrani + FIGURELLIN POKLON iznenađenja! Uz čak 80% popusta ovu super ponudu platite samo 369 €, a uz Crno Jaje newsletter ostvarite i 30€ DODATNOG POPUSTA!

Start paket uključuje 35 tretmana i to 16 vježbanja u termofiziološkoj kupoli + 16 tretmana suhih ozonskih kupki + 3 anticelulitna ili antiage tretmana Icoone aparatom + analiza figure i savjeti nutricionista o zdravoj prehrani. Sve ovo platit ćete samo 265 €, a uz Crno Jaje newsletter ostvarite i 15€ DODATNOG POPUSTA!

Silhouette International Institute u Rijeci pripremio je dva programa od 30 ili 46 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela uz do 63% popusta, a u svom Crno Jaje newsletteru potražite kod za dodatnih 20€ popusta!

PR PR Foto: PR

Super tretmani mršavljenja čekaju vas i u Trogiru i Splitu uz FIRE BODY FITNESS REVOLUCIJU! Potrošite 1300 kcal u 30 minuta uz kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje i brzo hodanje) s vakuumom i infracrvenom tehnologijom.

U Varaždinu vas čeka paket mršavljenja i oblikovanja tijela od 24 tretmana u Studiu Touch! Smršavite i oblikujete tijelo uz 2x elektrostimulacija, 3x ultrazvučna kavitacija, 8x lipolasera i 8x limfna drenaža i 3x kriolipoliza te čak 73% popusta!

Sve naše ponude mršavljenja potražite na CrnoJaje.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju