Kultni FREYWILLE nakit za originalne ljetne kombinacije.

Ljeto je najljepše doba godine, ispunjeno zabavom, radošću te razigranim odjevnim kombinacijama. Potiče nas da se iznova zaljubimo u najupečatljivije boje i uzorke, lepršave materijale, kao i klasične bijele odjevne komade koji će odlično naglasiti preplanulu put. Međutim, ako tražite način kako uz sve aktualne trendove istaknuti i svoju individualnost, nemojte zaboraviti na tajni sastojak – izražajne i posebne modne dodatke.

Našu pažnju iznova privlači jedinstven i poseban FREYWILLE nakit. Male umjetničke minijature od emajla izrađuju se više od 70 godina u samom srcu Beča autentičnom tehnikom finog emajliranja koja podrazumijeva više od 100 koraka minucioznog ručnog rada. Svaki komad nakita je malo unikatno umjetničko djelo koje slavi humanizam, kreativnost i veličanstvenost života.

FREYWILLE kolekcije oduzimaju dah beskrajnim kombinacijama boja, a nadahnute su remek-djelima velikana slikarstva kao što su Mucha, Hundertwasser, Klimt, Monet, Van Gogh i Gauguin. Upravo se tu krije aura tajnovitosti FREYWILLE nakita i razlog zašto ga biraju snažne žene istančanog ukusa i razvijene osobnosti.

PR PR (Foto: PR) Primjerice, ekspresivni motivi dizajna Hundertwasser Imperial fluidno oživljavaju temu slobode, avanture i radosti, a intrigantnom kombinacijom živopisnih boja potiču na uranjanje u jedinstven Hundertwasserov rajski svijet koji treperi eklektičnim životom i bajkovitim krajolicima. FREYWILLE dizajn Éternité predstavlja interpretaciju Van Goghovog slavnog remek-djela “Zvjezdana noć”. Energična svjetlost mjeseca te mistična atmosfera noći, puna nade i beskonačnosti, uhvaćena je u snažnoj kompoziciji harmonijom intenzivnih tonova azurno i kobaltno plave, dok poetski sjaj zvijezda neprekidno pulsira u nijansama limun i oker žute. Nova FREYWILLE kolekcija nakita The Bridge slavi ljepotu prirode prikazanu u Monetovim remek-djelima i impresionističkim potezima kista, a predstavlja duh proljeća i ljeta opisan kroz najljepšu cvjetnu rapsodiju te idiličnu rapsodiju sjajnih boja.

Fotografije iz FREYWILLE ljetnog editorijala potpisuje Ante Odak, zasluge za styling pripadaju Ivani Pavić, a u ulozi modela su prelijepe sestre Tia, Tiora i Doria Marciuš.

PR PR (Foto: PR) Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/ ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju