Snažna i vrlo zavodljiva boja crnog vina kao stvorena je za jesenski make-up, a na licu će dominirati, pa će uz njega biti dovoljan tek suptilan make-up na očima te malo rumenila na obrazima uz lijepo matiran ten.

Galerija Žena nanosi ruž u boji crnog vina Ruževi za usne u boji crnog vina - 10 Ruževi za usne u boji crnog vina - 6 +7 Maybelline, Hydra Extreme, nijansa 905 Retro Ruby

Boja crnog vina proteže se kroz čitavu paletu tonova koji pristaju svim tipovima žena. Ruževi koji se protežu od nijansi trule višnje pa sve do boje crnog vina zahtijevaju prije svega dobru podlogu kako se ne bi razlijevali te kako bi zadržali pravilnu formu koja prati oblik usana.
Spomenute nijanse najbolje pristaju brinetama, dok bi plavuše trebale birati toplije, crvenkaste tonove.

Sočni i bogato pigmentirani ruževi daju odvažan i moćan dojam, no ovakve snažne nijanse ne smiju biti presjajne jer bi mogle izgledati prenapadno.

Bogate i profinjene: Deset lakova za nokte u nijansama koje vladaju ove sezone Nalakirani nokti Lakovi za nokte u nijansama koje se nose ove jeseni i zime - 1 Lakovi za nokte u nijansama koje se nose ove jeseni i zime - 2 +7 Lakovi za nokte u nijansama koje se nose ove jeseni i zime - 3

Žena nanosi tekući puder Pore, bye bye: Sedam tekućih pudera koji brišu neželjene rupice na licu

Među deset ruževa u boji crnog vina koje smo izdvojili u fotogaleriji na početku teksta pronađite svoju nijansu koja će začiniti vaš jesenski make-up.

Ruževi za usne u boji crnog vina - 4 L’Oreal Paris Rouge Signature, nijansa 103 I Enjoy (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju