Kada je pred nama dan krcat obavezama, zadnja je stvar na koju želimo trošiti energiju neudobna obuća. Upravo se zato puno žena u takvim situacijama okreće tenisicama i ženskim sneakers, obući koja je idealna za velike količine hodanja i cjelodnevno nošenje.

Koja je razlika između ženskih sneakers i tenisica?

Iako neki ljudi sve modele tenisica jednostavno zovu tenisice, nekoliko je različitih vrsta. Ženske tenisice najlakše je opisati i odrediti po potplati i materijalu izrade. One se uglavnom proizvode od čvrste tkanine nalik na platno, i imaju debeli gumeni potplat najčešće bijele boje, iako ima modela s potplatima različitih boja.

Ženske sneakers su vrsta tenisica više sportskog izgleda koje su prvobitno bile namijenjene za trčanje, ali su s vremenom stupile i na modnu scenu i postale predmetom obožavanja mnogih ljubiteljica mode koje ih vrlo efektno ubacuju u različite modne kombinacije. Kada je riječ o materijalu izrade i dostupnim bojama, tada je izbor zbilja nevjerojatan, i vrlo ćete se teško odlučiti za samo jedan model. Ako vas zanima cjelokupna ponuda, bacite pogled na ženske sneakers na ecipele.hr.

Kako kombinirati ženske sneakers i tenisice s ostatkom outfita?

Proteklih su godina modna pravila poprilično olabavila, i ono što je nekoć bio strogi zakon, danas je samo neobavezna preporuka, glomazne tenisice i lepršava haljina cvjetnog uzorka odlična su modna kombinacija koja bi prije samo nekoliko godina izazivala mnoge začuđene poglede.

I ženske sneakers i tenisice mogu se nositi u svim stilovima, bilo da je riječ o elegantnom, sportskom, ležernom ili, naravno, sportskom. Široku ponudu tenisica pogledajte na https://www.ecipele.hr/zenska-obuca/obuca/tenisice.html, i sigurno ćete naći i više od jednog modela koji će se odlično uklopiti u vaš modni stil.

PR PR (Foto: PR)

Ljubiteljice sporta i sportašice dobro znaju da sportske aktivnosti zahtijevaju poseban par tenisica koji služi samo za sport, a da se u slobodno vrijeme, na posao ili fakultet, nosi drugi par tenisica. Naime, ako tražite tenisice za sport, tada potražite modele namijenjene za taj konkretan sport jer su one posebno osmišljene za pružanje odlične podrške tijekom sportskih aktivnosti, na primjer, tenisice za trčanje imaju poseban potplat ojačan zračnim jastučićima i sličnim elementima koji ublažavaju udarce do kojih neminovno dolazi tijekom trčanja.

Bez obzira na to sviđaju li vam se više ženske sneakers ili tenisice, oboje se vrlo lako uklapaju u svaki outfit, od onog s hlačama, suknjama i haljinama, ili naravno trenirkama, za ležernije situacije.

Birajte među jednobojnim modelima ili pak onima potpuno šarenim, od platna, prozračne tkanine, prave ili umjetne kože, na vezanje, nazuvanje, čičak ili patentni zatvarač, a čak i možete birati među različitim vrstama vezica. Pojedini modeli ženskih sneakers i tenisica dolaze s više od jednog para vezica, zahvaljujući čemu možete izmijeniti izgled obuće gotovo u trenu. Ljubiteljice decentnog izgleda vrlo će lako pronaći omiljene modele, kao i one koje vole naglašene i istaknute logotipe poznatih brendova proizvođača obuće.

I kao što je već rečeno na početku, ako je pred vama dan prepun obaveza, obujte ženske sneakers ili tenisice i ništa vas neće moći zaustaviti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju