Gotovo cijela originalna glumačka postava romantične komedije “Zapravo ljubav“ idući tjedan počinje snimati nastavak filmskog hita iz 2003. godine

Redatelj Richard Curtis najavljuje da će biti zabavno vidjeti što se nakon 14 godina događa s likovima čije su se ljubavne priče međusobno ispreplele na neočekivane načine u filmu "Zapravo ljubav". Koga su godine najbolje poštedjele? Čija ljubav još uvijek žari i pali?

Film "Zapravo ljubav" mnogi izdvajaju kao omiljeni romantični film

Liam Neeson (Daniel), Keira Knightley (Juliet), Hugh Grant (britanski premijer), Colin Firth (Jamie), Rowan Atkinson (Rufus) i ostala zvjezdana ekipa počinju snimati film sljedeći tjedan.

A film će trajati – samo 10 minuta, jer riječ je o nesvakidašnjem remakeu u povodu Dana crvenih nosova, u organizaciji birtanske humanitarne udruge Comic Relief.


Dan crvenih nosova 13. ožujka obilježava se u širom svijeta, a posvećen je borbi protiv siromaštva, nasilja i bolesti - zabavom i smijehom.

 

Dok čekamo nastavka prisjetit ćemo se i jedne od najzabavniji scena u filmu "Zapravo ljubav" - ples Hugh Granta, odnosno filmskog britanskog premijera na pjesmu "Jump" grupe Pointer Sisters.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju