Čiri-biri bajka, društvena igra pripovijedanja bajki koja djecu vodi u maštoviti svijet stvaranja vlastite bajke, dobila je svoj nastavak pod nazivom Snježno kraljevstvo. To je tematska ekspanzija kojom možete nadograditi osnovno izdanje igre Čiri-biri bajka ili igrati kao samostalnu igru za dva igrača.

Igra djecu vodi u čarobni svijet Snježnog kraljevstva, a ilustracije potiču na pričanje zimskih bajki koje su idealne za hladne dane koji su pred nama. Nastavkom igre dodane su nove mogućnosti u igri - nova mistična mjesta, zabavni likovi, čarobni predmeti i zanimljivi događaji koji vam se dešavaju u pustolovini.

Sada se Osnovno izdanje igre može spojiti sa Snježnim kraljevstvom, pa iz šumskog svijeta možete prijeći u ledeno snježni, što igru čini još zabavnijom i zanimljivijom. Nema šanse da ikada ispričate dva puta istu bajku.

Trenutno razvijamo i nastavak igre na temu bajki 'Priče iz davnina' naše poznate spisateljice Ivane Brlić-Mažuranić. Ovim nastavkom će se djeci na zabavan i kreativan način omogućiti lakše razumijevanje lektirnog djela. U planu su nam i nastavci igre na temu 'Morski svijet' i 'Svijet u oblacima', poručuje tim Čiri-biri bajke.

Trenutno traje mjesec borbe protiv ovisnosti, a djeca su danas najviše ovisna o ekranima. Čiri-biri bajka pruža alternativu prekovremenom provođenju vremena pred ekranima i pruža svakoj obitelji mogućnost kvalitetno provedenog vremena korisnog za dječji rast i razvoj.

Čiri-biri bajka je prva hrvatska društvena igra pripovijedanja na ploči za djecu i odrasle "Čiri-biri bajka": Društvena igra bajkovitog svijeta koja oduševljava i djecu i odrasle

Čiri-biri bajka je društvena igra koju mogu igrati djeca različitih uzrasta, jer je osmišljena da bude igra uz koju djeca rastu i ima 3 razine igranja za dobi 4+, 7+ i 10+, a vole je igrati i odrasli, pa je idealna za cijelu obitelj.

Igra je dobila i preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja pa se korsiti kao alat u radu s djecom u vrtićima i školama. U svom je radu koriste učitelji, knjižničari, logopedi i dječji psiholozi.

Igra odličan alat za razvoj govorno-jezičnih i prezentacisjkih vještina, poboljšavanje koncentracije, ali i emcionalnog izražavanja jer djeca u igru i karakteristike likova često unose nešto što ih muči. Igra nije natjecateljska pa djecu uči kako suradnjom i prihvaćanjem tuđih ideja stići do cilja.

Igra je dobila i preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja Igra je dobila i preporuku Ministarstva znanosti i obrazovanja (Foto: PR)

"Kada nema tužnih ljudi": 24 dječje rečenice o miru Djeca i različitost Dječji citati o miru - 3 Dječji citati o miru - 20 +18 Dječji citati o miru - 19

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju