Ako ste u potrazi za neodoljivim ukrasima za božićno drvce, još uvijek imate dovoljno vremena za narudžbe s internetskih trgovina.

Galerija Preslatki ukrasi za bor Preslatki ukrasi za bor Preslatki ukrasi za bor +4 Preslatki ukrasi za bor

Za sve ljubitelje Božića koji su već u ozbiljnim pripremama mi smo na AliExpressu pronašli preslatke ukrase u obliku sobova i jelena koji će svaki blagdanski dom učiniti ljepšim.

Ovisno o bojama koje preferirate, možete birati između sobova crveno-bijele ili zlatno-bijele boje. U paketu dolaze dva ukrasa, a cijena im je 28,65 kuna.

Ako vam sobovi nisu po guštu, druga opcija su medeni jeleni u kombinaciji zlatne i crvene boje, koji se prodaju po istoj cijeni.

Vjenčići koje izrađuje medicinska sestra iz Splita, za koje kupci kažu da su i prejeftini koliko su lijepi Elegantni i nježni adventski vjenčići koje izrađuje medicinska sestra iz Splita Elegantni i nježni adventski vjenčići koje izrađuje medicinska sestra iz Splita - 5 Elegantni i nježni adventski vjenčići koje izrađuje medicinska sestra iz Splita - 3 +6 Elegantni i nježni adventski vjenčići koje izrađuje medicinska sestra iz Splita - 1

Ne znamo za vas, ali mi ne možemo odlučiti koji su nam ukrasi slađi, ali, srećom, izgledaju sjajno u kombinaciji. Naručiti ih možete ovdje, a u našoj galeriji pogledajte koje vam se točno opcije nude.

Preslatki ukrasi za bor Preslatki ukrasi za bor (Foto: aliexpress.com)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju