Holivudske zvijezde okupile su se sinoć na ovogodišnjoj dodjeli televizijskih nagrada Emmy. Jedan od najvažnijih događaja iz svijeta televizije, ponovno se vratio u Microsoft Theatre nakon dvogodišnje pauze i na starom mjestu istaknuo najbolje od filma.

Galerija Sofia Vergara na dodjeli nagrada Sofia Vergara na dodjeli nagrada - 3 Sofia Vergara na dodjeli nagrada - 2 +2 Sofia je nosila žutu usku haljinu dizajnerice Laure Basci

Žene iz svijeta filma ponovno su se potrudile kako bi izgledale besprijekorno.

Posebno se istaknula glumica Sofia Vergara koja je ove godine dodijelila nagradu za najboljeg sporednog glumca u dramskoj seriji Nasljeđe.

Sofia Vergara na dodjeli nagrada - 2 Sofia je nosila žutu usku haljinu dizajnerice Laure Basci (Foto: Profimedia)

Za ovu svečanu prigodu Sofia je odjenula žutu haljinu švicarske dizajnerice Laure Basci. Uska duga haljina pratila je njezinu figuru i naglasila preplanuli ten. Sofia je posebno zablistala zbog cirkona koji su krasili haljinu te uskih naramenica koje su istaknuli njezin dekolte.

Žuta haljina privlačila je pažnju na dodjeli nagrada, a cijelu kombinaciju je podigla i njezina frizura koju je oblikovala u elegantne valove. Ljepotu je naglasila make-upom, od kojega je u prvi plan dolazio ruž u nijansi njezine kose.

Sofia Vergara na dodjeli nagrada - 3 Sofia je kosu oblikovala u elegantne valove i nosila je Dior šminku (Foto: Profimedia)

Kombinaciju je upotpunila zlatnim cipelama brenda Jimmy Choo s vrtoglavom visokom potpeticom i platformom, a točka na i njezinog glamuroznog izdanja je bio raskošan zlatni nakit od kojega se posebno istaknuo veliki prsten.

Zendaya: Haljina zbog koje je najmlađa dvostruka dobitnica Emmyja nova kraljica glamura Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 7 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 3 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 6 +5 Zendaya na dodjeli nagrada Emmy - 2

Sofia Vergara zablista gdje god se pojavi, a ovo je još jedna prilika u kojoj je pokazala da izgleda sve bolje i bolje.

Sofia Vergara na dodjeli nagrada Kombinaciju je upotpunila Jimmy Choo cipelama na visoku petu (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju