Kada je serija "Moderna obitelj", koja ju je pretvorila u globalnu superzvijezdu, završila, glumica Sofia Vergara najavila je kako će se malo odmoriti od glume. Nakon snimanja serije "Griselda" u produkciji Netflixa, u kojoj glumi kraljicu kokaina i kartela Griseldu Blanco, nije radila na novim projektima.

Galerija Sofia Vergara u kombinaciji s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana Sofia Vergara u štiklama Christiana Louboutina Top modne kuće Dolce & Gabbana +2 Top modne kuće Dolce & Gabbana

Datum početka emitiranja "Griselde" još uvijek nije poznat, a Sofia u međuvremenu uživa u slobodnom vremenu. Paparazzi su je snimili prilikom odlaska s večere u poznatom losanđeleskom restoranu Madeo. U društvu svojih prijatelja Sofia je uživala u specijalitetima talijanske kuhinje.

Lijepa 50-godišnjakinja za večernji izlazak odabrala je crnu odjevnu kombinaciju koju potpisuje modna kuća Dolce & Gabbana. Suknju visokog struka napravljenu od mješavine pamuka, svile i elastina i ukrašenu detaljima od čipke kombinirala je s kultnim komadom ove modne kuće.

Sofia Vergara u kombinaciji s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana Sofia Vergara u kombinaciji s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

U pitanju je njihov top sa srcolikim dekolteom i žičanom konstrukcijom, koja stvara dobru potporu za grudi. Top nema podstavu i proziran je, ali ni u jednom trenutku ne prelazi granicu dobrog ukusa, pogotovo kada se nadopunjuje klasičnijim komadima.

Top modne kuće Dolce & Gabbana Top modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Dolce & Gabbana)

Na crvenim tepisima diljem svijeta dosad smo se nagledali svakakvih kombinacija koje se uistinu mogu nazvati "graničnim", a brojne zvijezde i u privatno vrijeme znaju šokirati takozvanim golim odjevnim komadima.

Top modne kuće Dolce & Gabbana Top modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Dolce & Gabbana)

Međutim, Sofia je još jednom dokazala da prozirna odjeća ne mora biti neukusna kada se mudro kombinira. Svoje izdanje nadogradila je štiklama s platformom koje potpisuje Christian Louboutin.

Sofia Vergara u topu s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana Sofia Vergara u topu s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju