Kolumbijska ljepotica uživa u produljenom zimskom godišnjem odmoru koji provodi u društvu supruga i prijatelja

Galerija +0 Sofia Vergara Sofia Vergara uistinu zna uživati. Glumica se krajem prosinca uputila u tropske krajeve gdje joj društvo prave suprug Joe Manganiello, ostatak obitelji i prijatelji.

Dobro društvo, sunce, more i puno hrane – njezin je recept za odličan provod. Nije tajna da je Sofia pravi gurman i jednostavno obožava jesti, pa tako sa svojim obožavateljima na Instagramu redovito dijeli fotografije hrane.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Pokazala im je i kako ovih dana izgleda njezin jelovnik. Uživam u zadnjim danima odmora. Ugljikohidrata koliko poželiš, napisala je ljepotica uz fotografiju slasnog doručka koji se, između ostalog, sastojao od peciva s čokoladom i cimetom. U popodnevnim satima Sofia se časti s pršutom i drugim finim mesnim narescima te uživa u raznim vrstama sireva.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Zbog ovih zamamnih prizora obožavatelji su se malo našalili na njezin račun nakon što je objavila i fotografiju u bikiniju.

Nije pošteno! Ja se napuhnem nakon čaše vode, a ti ovako izgledaš nakon sve one hrane, napisala je jedna korisnica Instagrama, a druga je dodala kako žena koja tako dobro izgleda u bikiniju sigurno ne jede masne kroasane s čokoladom, ali ipak će isprobati tu dijetu.

Mi se samo možemo složiti s njom. Ako je recept za ovakvu figuru uživanje u hrani, onda bismo sigurno dali šansu Sofijinoj "dijeti", ali s obzirom na to koliko vremena ljepotica provodi u teretani, ipak vjerujemo da je njezino fit tijelo prije svega rezultat redovite tjelesne aktivnosti.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju