Sofia Vergara na svojem Instagram profilu, na kojem je prati više od 21 milijuna obožavatelja, redovito dijeli svoje odjevne kombinacije za svaki dan i svečane trenutke. Osobito voli dijeliti kreacije koje je osmislila za vlastiti brend Sofia Jeans.

Brend Sofia Jeans prodaje se u američkom lancu supermarketa Walmart koje osim pristupačnih cijena komade karakterizira i velika fleksibilnost – rade se u veličinama od XXS-a do čak 3XL-a. Upravo zato Sofia Vergara osmišljava kreacije koje pristaju različitim tipovima tijela.

Slika nije dostupna "Prestara je za njih": Sofia Vergara u trapericama kojima su kritičari nametnuli dobnu granicu

Nedavno je podijelila i komad iz svoje posljednje kolekcije – plavi tie dye kombinezon bez rukava i s asimetričnim nogavicama do sredine lista koji je napravljen od ugodne viskoze te je idealan za nošenje tijekom ljeta.



S obzirom na komotnost modela, široke nogavice i lako navlačenje s gumicom u struku te iznad grudi mnogi govore kako je ovaj komad udoban poput trenirke.

Slika nije dostupna Sofia Vergara: Model haljine koji će uskoro opet dominirati na hrvatskim ulicama

Izvrsna je ideja za ostanak kod kuće, kavicu s prijateljicama, ali i odlazak na plažu. Sofija Vergara u njemu je pozirala na terasi vlastite kuće, a sparila ga je s nekoliko decentnih komada nakita i sunčanim naočalama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju