U teoriji, odjeća ne poznaje dobnu granicu. Uz malo promišljanja i pažljivog stiliziranja svaki odjevni komad može se kombinirati na primjeren i zanimljiv način i zato godine ne bi trebale biti prepreka za nošenje odjeće koju volimo.

Međutim, kada su u pitanju pripadnice ljepšeg spola, često čujemo komentare kako su prestare da bi nosile određene komade.

Upravo se to dogodilo i Sofiji Vergari. Prelijepa 48-godišnja Kolumbijka trenutačno snima 16. sezonu showa America's Got Talent i na posao često dolazi u trapericama.

Nije tajna da Sofia obožava skinny modele, ali među omiljenima su joj i ležernije poderane boyfriend traperice. Takav model odjenula je za jedno od posljednjih snimanja te ga kombinirala s bijelom bluzom i sandalama.

Njezin odabir nije se svidio pojedinim korisnicima društvenih mreža koji smatraju da takve traperice nisu za žene njezine životne dobi.

Odavno je prestara za njih, komentirala je jedna korisnica Instagrama. Kad vidim stariju ženu u poderanim trapericama, odmah pomislim da ne može prihvatiti svoje godine, dodala je druga.

Poderane traperice...

glasova:

Prema rezultatima nekoliko online anketa, žene općenito ne bi trebale nositi traperice nakon 50. godine života, neovisno o tome kakav je model u pitanju. Za poderane traperice granica je još rigoroznija, sudionici tih anketa smatraju da ih ne bi trebao nositi nitko stariji od 30 godina.

Sofia Vergara sigurno ni sekundu svog vremena ne bi posvetila razmišljanju o tim "pravilima", a traperica se nema zašto odreći kad u njima izgleda apsolutno fantastično.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju