Pravila odijevanja koja vrijede za nas obične smrtnike definitivno ne važe i za pripadnike holivudske scene. U kojoj se mjeri ona razlikuju jasno se vidi po kodeksu odijevanja na misi zadušnici za američkog biznismena JR Ridingera, koja se održala ovaj vikend.

Galerija Sofia Vergara odabrala je kombinaciju s konjskim uzorkom za krštenje Sofia Vergara u kombinaciji Johanne Ortiz Sofia Vergara na krštenju u kombinaciji Johanne Ortiz +3 Sofia Vergara

Brojne poznate osobe iz svijeta zabavne industrije došle su na misu, a među njima su bile Jennifer Lopez i Kim Kardashian, odjevene u kombinacije zbog kojih biste pomislili da idu na neko glamurozno večernje događanje. Međutim, to im je dozvoljavao propisani dress code, koji su ispoštovali svi koji su došli na oproštaj od pokojnog biznismena.

Jennifer Lopez i Ben Affleck na misi zadušnici za JR Ridingera Jennifer Lopez i Ben Affleck na misi zadušnici za JR Ridingera (Foto: Profimedia)

Kim Kardashian na misi zadušnici za JR Ridingera Kim Kardashian na misi zadušnici za JR Ridingera (Foto: Profimedia)

S druge strane, kolumbijska ljepotica Sofia Vergara ovaj vikend uputila se na krštenje koje se održalo u jednoj losanđeleskoj crkvi.

Ni ona za svoju prigodu nije odabrala kombinaciju kakvu tradicionalno povezujemo s krštenjima. Naime, odjenula je komplet dizajnerice Johanne Ortiz ukrašen predimenzioniranim motivom konja.

Sofia Vergara u kombinaciji Johanne Ortiz Sofia Vergara u kombinaciji Johanne Ortiz (Foto: Profimedia)

Uz hlače klasičnog kroja i bluzu nosila je smeđe štikle s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom, a izdanje je zaokružila torbom modne kuće Bottega Veneta.

Upravo je uzorak bio predmet kritika komentatora na društvenim mrežama, koji su zaključili kako ovo izdanje definitivno nije primjereno za krštenje.

Sofia Vergara Sofia Vergara (Foto: Profimedia)

Sofia je predivna, ali ova odjeća je malo neukusna, čudan odabir za krštenje, totalno je pogriješila s odjećom, baš neprimjerena kombinacija, samo su neki od negativnih komentara na račun glumice.

Blistavo izdanje: Sofia Vergara u uskoj haljini koja savršeno stoji ženama s oblinama Sofia Vergara na dodjeli nagrada Sofia Vergara na dodjeli nagrada - 3 Sofia Vergara na dodjeli nagrada - 2 +2 Sofia Vergara na dodjeli nagrada - 1

Tradicija nalaže da se za krštenje biraju nenametljivi odjevni komadi, po mogućnosti svjetliji, ali u svakom slučaju neupadljivi. Naravno, pravila su tu da se krše, a nitko to ne radi bolje od holivudskih zvijezda. Jesmo li malo previše strogi po pitanju pravila odijevanja za ovakve prigode ili se tradicija ipak mora poštovati, recite nam u našoj anketi.

Kombinacija koju Sofia nosi...

glasova:

Sofia Vergara na krštenju u kombinaciji Johanne Ortiz Sofia Vergara na krštenju u kombinaciji Johanne Ortiz (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju